Wat is een SEO-check?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

Wat gebeurt er bij een SEO-check?

Een SEO-check is een proces waarbij de optimalisatie van een website voor zoekmachines wordt geëvalueerd. SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’ en verwijst naar het verbeteren van de zichtbaarheid en rangschikking van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

SEO-scans lijken erg veel op SEO-checks en zijn eigenlijk bijna identiek aan elkaar er kan echter een verschil zitten in de hulpmethodes of tools die gebruikt worden in het proces.

Een check of scan kun je zelf doen met behulp van een tool op het internet maar als je op zoek bent naar professionelere resultaten zou je het eigenlijk tegen betaling moeten doen bij een professionele partij.

Waarom is SEO belanrijk?

Tijdens een SEO-check worden alle teksten, backlinks, externe links, interne links, afbeeldingen, etc. gescand op relevantie en fouten. Hoe beter je SEO is, hoe hoger je komt te staan op de SERP (Search Engine Result Page) van Google.

Dit is iets wat bedrijven en organisaties graag willen, aangezien het overgrote deel van de gebruikers alleen op de eerste resultatenpagina kijkt als ze iets opgezocht hebben.

 

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y