Contentmarketing.

Begrijp de behoefte van jouw doelgroep!

Welke problemen los jij op voor je klanten? Wij helpen je de vragen van je klanten in beeld te brengen en creëren content die hierbij aansluit.

bureau voor contentmarketing

15+ JAAR ERVARING

MAATWERK

TOENAME WEBVERKEER

MEER LEADS

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is het publiceren van waardevolle en relevante informatie (content) die inspeelt op de behoefte van je doelgroep.

Bij contentmarketing overval je mensen niet ongevraagd met jouw producten of diensten. In plaats daarvan creëer je waardevolle, opmerkelijke en relevante content. Content die aansluit bij de vragen en behoeften van jouw potentiële klanten.

Je plaatst deze content vervolgens op jouw website. Of je publiceert deze doormiddel van (gast)blogs en verspreidt jouw boodschap via social media. Het gevolg: wie online op zoek gaat naar informatie komt vanzelf uit bij de content die jij hebt gepubliceerd

1. Nieuws moet je maken

Veel organisaties hebben moeite om met contentmarketing aan de slag te gaan. Veelgehoorde bezwaren:

“We weten niet waarover we moeten schrijven.”
“Wat moeten we dan publiceren?”
“We hebben niet zo veel te melden.”

Kijk, daar komen wij in beeld. Nieuws moet je namelijk maken. We starten een contentstrategie met een creatieve brainstormsessie. Samen met jou. Daarin bedenken we ideeën die de input gaan vormen voor blogs, nieuwsberichten, social media posts, etc.

De beste ideeën zetten we in een content calendar. Deze vormt de houvast voor de planning en zorgt ervoor dat alle deelnemers deadlines hebben voor hun bijdrage. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor actualiteiten waarop je kunt inspringen.

Evalueren campagnes
Online marketeers van PONCK

2. Effectieve strategie

Met een team van ervaren en creatieve professionals helpt PONCK bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve contentmarketingstrategieën die hun publiek aanspreken en resultaten opleveren.

Van het ontwikkelen van boeiende en informatieve blogposts en artikelen tot het maken van boeiende video’s en content op sociale media. Wij hebben de expertise en middelen om organisaties te helpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen en te behouden.

Wij zijn een toonaangevende leverancier van contentmarketingoplossingen voor organisaties van elke omvang en uit elke branche.

3. Resultaten verbeteren

Goede contentmarkating moet ook goed worden ondersteund. Dit kan d.m.v. SEO-optimalisatie, contentdistributie en het volgen van analyses. Hierdoor kunnen bedrijven de prestaties van hun inhoud volgen en gegevensgestuurde beslissingen nemen om hun resultaten te verbeteren.

Met PONCK kunnen organisaties profiteren van een uitgebreide en effectieve contentmarketingbenadering die merkbekendheid, betrokkenheid en conversies stimuleert.

Neem vandaag nog contact op met ons op voor meer informatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen slagen met contentmarketing.

Online marketing overleg

Plan je afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen? Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Contentmarketing door PONCK

In het digitale tijdperk is content koning. Contentmarketing is een strategische marketingbenadering gericht op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden. Bij PONCK begrijpen we het belang van contentmarketing en zijn we gespecialiseerd in het creëren van content die resoneert met jouw doelgroep.

Waarom kiezen voor contentmarketing?

Contentmarketing is cruciaal voor het opbouwen van relaties met je klanten en het vergroten van je online zichtbaarheid. Goede content helpt niet alleen om je merk te positioneren als een autoriteit in jouw branche, maar het draagt ook bij aan de SEO van je website, waardoor je beter vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

Hoe werkt contentmarketing?

Contentmarketing begint met het definiëren van je doelgroep en het begrijpen van hun behoeften en interesses. Vervolgens wordt er een contentstrategie ontwikkeld die gericht is op het creëren van content die inspeelt op deze behoeften en interesses. Dit kan variëren van blogberichten, social media updates, video’s, infographics, e-books en nog veel meer. Bij PONCK zorgen we ervoor dat de content niet alleen informatief en boeiend is, maar ook geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De voordelen van contentmarketing

  • Verhoogt de zichtbaarheid van je merk en bouwt vertrouwen op: Door het delen van waardevolle en relevante content, zal je merk sneller opvallen bij je doelgroep.
  • Verbetert je SEO: Het creëren van kwaliteitscontent is een van de belangrijkste factoren om beter te ranken in zoekmachines.
  • Leidt tot meer conversies: Goede content kan helpen bij het informeren van potentiële klanten over je producten of diensten, en hen overtuigen om een aankoop te doen.

Wat kost contentmarketing?

Net zoals bij het laten maken van een website, zijn de kosten voor contentmarketing sterk afhankelijk van je wensen. Het ontwikkelen van een contentstrategie, het creëren van de content en het verspreiden ervan vraagt om maatwerk. Bij PONCK garanderen we je dat je waar voor je geld krijgt. We zullen samen met jou een plan opstellen dat past bij jouw budget en behoeften.

Klaar om te starten met contentmarketing?

Of je nu een ZZP-er of een MKB-bedrijf bent, wij kunnen je helpen met je contentmarketing. Wij hebben de kennis en ervaring om een strategie te ontwikkelen die resultaten oplevert. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we je kunnen helpen om je online aanwezigheid te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.

Koffie doen bij PONCK

Is jouw website toe aan een update?

Heb je al een website, maar twijfel je of die nog wel voldoet? Laat jouw website door ons testen op zaken als snelheid, vindbaarheid en veiligheid. Dat doen wij 100% GRATIS voor je. Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen de uitslag!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sea scan laten doen

Veelgestelde vragen

Contentmarketing is een strategische marketingbenadering gericht op het creëren en verspreiden van waardevolle, relevante en consistente content om een duidelijk gedefinieerd publiek aan te trekken en te behouden.

Contentmarketing is belangrijk omdat het helpt bij het opbouwen van relaties met klanten, het vergroten van je online zichtbaarheid, het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid, het verbeteren van je SEO en het leiden tot meer conversies.

Het succes van je contentmarketing kan worden gemeten aan de hand van verschillende KPI’s, zoals websiteverkeer, betrokkenheid op sociale media, aantal backlinks, zoekmachine rankings en conversieratio’s.

Traditionele marketing richt zich op het promoten van je producten of diensten, terwijl contentmarketing zich richt op het verstrekken van waardevolle en relevante informatie aan je doelgroep om hen te helpen hun problemen op te lossen.

Het is mogelijk om contentmarketing zelf te doen, maar het kan tijdrovend zijn en er is een zekere mate van expertise nodig om het effectief te doen. Als je niet over de benodigde vaardigheden of tijd beschikt, kan het voordelig zijn om een professional in te huren.

Veelgestelde vragen

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK