Content
marketing.

Contentmarketing.

Begrijp de behoefte van jouw doelgroep!

Welke problemen los jij op voor je klanten? Wij helpen je de vragen van je klanten in beeld te brengen en creëren content die hierbij aansluit.

Gemiddeld 67%
meer leads

97% meer links
naar jouw website

Sterke toename verkeer
naar jouw website

400% meer
geïndexeerde webpagina’s

Contentmarketing is het publiceren van waardevolle en relevante informatie (content) die inspeelt op de behoefte van je doelgroep.

Bij contentmarketing overval je mensen niet ongevraagd met jouw producten of diensten. In plaats daarvan creëer je waardevolle, opmerkelijke en relevante content. Content die aansluit bij de vragen en behoeften van jouw potentiële klanten.

Je plaatst deze content vervolgens op jouw website. Of je publiceert deze door middel van (gast)blogs en verspreidt jouw boodschap via social media. Het gevolg: wie online op zoek gaat naar informatie komt vanzelf uit bij de content die jij hebt gepubliceerd.

Nieuws moet je maken!

Veel organisaties hebben moeite om met contentmarketing aan de slag te gaan. Veelgehoorde bezwaren:

“We weten niet waarover we moeten schrijven.”
“Wat moeten we dan publiceren?”
“We hebben niet zo veel te melden.”

Kijk, daar komen wij in beeld. Nieuws moet je namelijk maken. We starten een contentstrategie met een creatieve brainstormsessie. Samen met jou. Daarin bedenken we ideeën die de input gaan vormen voor blogs, nieuwsberichten, social media posts, etc.

De beste ideeën zetten we in een content calendar. Deze vormt de houvast voor de planning en zorgt ervoor dat alle deelnemers deadlines hebben voor hun bijdrage. Uiteraard blijft er altijd ruimte voor actualiteiten waarop je kunt inspringen.

Effectieve strategie

PONCK is een toonaangevende leverancier van contentmarketingoplossingen voor organisaties van elke omvang en uit elke branche. Met een team van ervaren en creatieve professionals helpt PONCK bedrijven bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve contentmarketingstrategieën die hun publiek aanspreken en resultaten opleveren.

Van het ontwikkelen van boeiende en informatieve blogposts en artikelen tot het maken van boeiende video’s en content op sociale media, PONCK heeft de expertise en middelen om organisaties te helpen een sterke online aanwezigheid op te bouwen en te behouden.

Resultaten verbeteren

PONCK biedt ook een scala aan diensten ter ondersteuning van de uitvoering van contentmarketingcampagnes, waaronder SEO-optimalisatie, contentdistributie en het volgen van analyses. Hierdoor kunnen bedrijven de prestaties van hun inhoud volgen en gegevensgestuurde beslissingen nemen om hun resultaten te verbeteren.

Met PONCK kunnen organisaties profiteren van een uitgebreide en effectieve contentmarketingbenadering die merkbekendheid, betrokkenheid en conversies stimuleert. Neem vandaag nog contact op met PONCK voor meer informatie over hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen slagen met contentmarketing.

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag gratis adviesgesprek aan!

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten logo's mobiel
Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Naar de inhoud springen