Website laten maken?

Wij doen het snel, vakkundig en effectief!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Dat doen we voor geweldig leuke opdrachtgevers, actief in het bedrijfsleven en in het publieke domein.

Klanten geven ons een: 9.8

Webdesign-Michael-Waterreus

15+ JAAR ERVARING

DESIGN OP MAAT

SNEL ONLINE

UITSTEKENDE SUPPORT

Hoe maken we jouw website?

Wij bouwen websites op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheidWe brengen je in 4 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw bedrijf.

1. Intake

Tijdens onze kennismaking komen we graag van alles te weten over jouw bedrijf. We willen graag begrijpen wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten. Met die informatie kunnen we jouw bedrijf op de juiste manier online presenteren.

Intakegesprek
Coderen en productie website

2. Productie

We starten met een heldere planning van de werkzaamheden. We geven aan wat we van jou nodig hebben en vertellen je wanneer je wat kunt verwachten. Sit back and relax. Wij gaan ons uiterste best doen om een mooie website voor je te bouwen.

3. Feedback

De website staat in grote lijnen. Spannend moment, want we gaan die nu aan je laten zien. Vervolgens ben jij aan zet. Wij horen graag wat jij ervan vindt en welke aanpassingen je wilt, zodat de website helemaal naar wens wordt.

Online marketing overleg
Website launch

4. Launch

Is alle feedback verwerkt? Dan doen we een laatste controle en plannen samen met jou een mooi moment om de website naar de definitieve locatie te verhuizen. Het is tijd om live te gaan en het nieuws wereldkundig te maken. Cheers!

Plan je afspraak.

Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wil jij een website laten ontwerpen?

Wij maken het kiezen graag makkelijker

Wie een website wil laten maken, start zijn of haar zoektocht naar een goede webbouwer vaak via een zoekopdracht in Google. Of je informeert in je vrienden- of kennissenkring of iemand nog een goede websdesigner weet. Zo komen wij namelijk vaak aan nieuwe klanten. Er kan niets op tegen de aanbeveling van een tevreden klant.

Bomen en bos

Maar als wij de zoveelste website zijn waarop je bent terechtgekomen en je ziet door de bomen het bos niet meer, dan begrijpen we dat volledig. Want het maakt nogal uit waar je je website laat maken. Elk creatief proces mondt immers uit in een ander eindresultaat. En dus is het als klant lastig om een beeld te krijgen bij het eindproduct. Wij nemen die onzekerheid graag bij je weg.

Tijdens een intakegesprek proberen we zo goed mogelijk boven water te krijgen wat jouw wensen en behoeften zijn. Dat doen we tijdens een prima kop koffie (of thee) aan de hand van een compacte vragenlijst.

Scherpe offerte

Zo leren we in korte tijd jouw bedrijf kennen en begrijpen we met welke oplossing jij het beste bent geholpen. Na dit gesprek sturen we je binnen 24 uur een scherpe offerte. Ben jij akkoord, dan gaan we snel voor je aan de slag.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op. Dan plannen we snel een afspraak met je in.

Websites waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar voorbeelden van websites die wij hebben ontworpen en gerealiseerd? Check hieronder, bekijk ons volledige portfolio of lees onze cases.

WSP portfolio item

WSP Midden-Holland

BKBB portfolio item

Binnenkijken bij Bedrijven

Opkikker portfolio item

Stichting Opkikker

Base logistics group portfolio item

Baselogistics

Waarom een website laten bouwen door PONCK?

Bij PONCK hebben we ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en het implementeren van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en online marketingstrategieën. Door onze expertise en ervaring kunnen we niet alleen een professionele en gebruiksvriendelijke website voor je ontwerpen, maar zorgen we er ook voor dat je website uitstekend vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

Maatwerk webdesign

Een webdesign dat zich onderscheidt maakt verschil. Bij PONCK begrijpen we de waarde hiervan als geen ander. Wij maken je webdesign opvallend en intuïtief en zorgen dat het ontwerp naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

Wil jij een nieuwe website laten ontwerpen?

Het laten maken van een nieuwe website kan best een (grote) investering zijn. Daar staat wel tegenover dat het een enorme impact kan hebben op de groei van je bedrijf.

Een professionele website die goed is ontworpen en de juiste marketingondersteuning krijgt, levert bezoekers én omzet op. Wij zorgen voor de juiste presentatie van jouw producten en diensten, zodat je klaar bent om je concurrentie voorbij te streven.

Waar moet je op letten bij een website laten maken?

Het is cruciaal om te kijken naar de ervaring en expertise van het webdesignbureau waarmee je in zee wilt gaan. Kies een partij die niet alleen verstand heeft van het ontwerpen van een website, maar ook kennis heeft van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online strategie en marketing. Dat beïnvloedt namelijk heel veel belangrijke (technische) keuzes tijdens het bouwen van je website.

Functioneel en visueel

Een website moet zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn en goed aansluiten bij de identiteit van je bedrijf. Het is daarnaast belangrijk dat de bezoekers op je website gemakkelijk de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dit voorkomt niet alleen irritatie, het leidt ook tot meer conversies. Bij PONCK hebben we oog voor detail en helpen we je bij het ontwerpen van een website die 100% aansluit bij jouw wensen.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website zijn sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor een zzp’er of kleine ondernemer hoeft niet duur te zijn. Een simpele ‘one-pager’ kunnen we al voor je maken vanaf €599,-. Wil je echter een uitgebreide webshop met talloze productpagina’s, dan krijg je een heel ander kostenplaatje. Een goede website, afgestemd op jouw specifieke wensen, vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK waar voor je geld krijgt.

Koffie doen bij PONCK

Is jouw website toe aan een update?

Heb je al een website, maar twijfel je of die nog wel voldoet? Laat jouw website door ons testen op zaken als snelheid, vindbaarheid en veiligheid. Dat doen wij 100% GRATIS voor je. Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen de uitslag!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sea scan laten doen

Veelgestelde vragen

Dit is sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor zzp’ers of de kleine zelfstandige kunnen we al aanbieden vanaf € 1499,-. Wil je echter een uitgebreide webshop met veel pagina’s waar meer maatwerk voor nodig is, dan nemen de kosten toe. Een goede website die is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Het bouwen van een website is een proces. Er komt best veel bij kijken. Daarom zullen meerdere collega’s van ons zich bezighouden met de ontwikkeling van jouw website. We bespreken eerst jouw ideeën en wensen tijdens een intakegesprek. Als we voor je aan de slag mogen gaan, is de webdesigner aan zet. Maar misschien heb je ook een logo nodig of hulp bij jouw webteksten. En in de hele opbouw van je website is het ook belangrijk om rekening te houden met de vindbaarheid ervan in zoekmachines – een taak voor onze SEO-specialisten. Kortom, het bouwen van jouw website is teamwork.

Dat kan zeker! Wij helpen je graag bij het opzetten van je webshop. De websites die wij maken, bouwen we in WordPress. Dat is een Content Management Systeem (CMS) dat uitermate geschikt is voor een koppeling met WooCommerce waarmee we jouw webshop helemaal naar jouw wensen kunnen inrichten.

Gemiddeld genomen, is een website binnen 2 tot 4 weken online – grote projecten uitgezonderd. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de wensen die je hebt. Wil je een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om ander speciaal maatwerk dan bepalen we de levertijd altijd in overleg.

Alle websites die wij bouwen, maken we in WordPress. Dit is verreweg het meest gebruikte platform en erg gebruiksvriendelijk. WordPress is Open Source, waardoor er veel mogelijkheden zijn om alles naar wens aan te passen. Daarnaast is WordPress ook uitermate geschikt voor E-commerce.

Veelgestelde vragen

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK