Website laten maken?

Wij doen het snel, vakkundig en effectief!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Dat doen we voor geweldig leuke opdrachtgevers, actief in het bedrijfsleven en in het publieke domein.

Design op maat

99,99% uptime

Veilig online

SEO-ready

Kies de weboplossing die bij je past

Betaalbare pakketten voor elke fase van je onderneming.

PAKKETDOOS WEB Basis!

BASIS

ZZP/Klein MKB

€ 2499,-

tijdelijk vanaf

€ 1999,-

De beste oplossing als je als ZZP’er of kleine onderneming een frisse website zoekt waarop je je portfolio en diensten of producten kunt tonen. Professioneel voor de dag komen? Dit is jouw pakket.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 8 pagina’s
✓ Levertijd 2-4 weken
✓ Goed zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor elk apparaat
✓ Webstatistieken
✓ SEO-ready
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 33,-/mnd

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS WEB Business!

BUSINESS

ZZP/Klein MKB

€ 3999,-

tijdelijk vanaf

€ 3499,-

Dé oplossing voor MKB-organisaties die extra functionaliteit nodig hebben binnen hun website. Denk aan boekingsmogelijkheden of meertalige websites.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 20 pagina’s
✓ Levertijd 4 weken
✓ Goed zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor elk apparaat
✓ Webstatistieken
✓ SEO-ready
✓ Incl. 10 stockfoto’s
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 49,-/mnd

PAKKETDOOS WEB Premium

PREMIUM

MKB/Corporate

€ 7499,-

tijdelijk vanaf

€ 6999,-

Voor bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor hun website is dit pakket de beste oplossing. Specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

✓ WordPress CMS
✓ Onbeperkt aantal pagina’s
✓ Levertijd in overleg
✓ Goed zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor elk apparaat
✓ Webstatistieken
✓ Geoptimaliseerd voor SEO
✓ Incl. 20 stockfoto’s
✓ Redactie webteksten
✓ 100% maatwerk
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 99,-/mnd

Hoe gaan we te werk?

In 4 stappen naar een prachtige website

1.
Intake

2.
Productie

3.
Feedback

4.
Oplevering

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alles wat je nodig hebt onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Veelgestelde vragen

Dit is sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor een zzp’er of kleine ondernemer hoeft niet duur te zijn. Wil je echter een uitgebreide webshop met veel pagina’s waar meer maatwerk voor nodig is, dan nemen de kosten toe. Een goede website die is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Het bouwen van een website is een proces. Er komt best veel bij kijken. Daarom zullen meerdere collega’s van ons zich bezighouden met de ontwikkeling van jouw website. We bespreken eerst jouw ideeën en wensen tijdens een intakegesprek. Als we voor je aan de slag mogen gaan, is de webdesigner aan zet. Maar misschien heb je ook een logo nodig of hulp bij jouw webteksten. En in de hele opbouw van je website is het ook belangrijk om rekening te houden met de vindbaarheid ervan in zoekmachines – een taak voor onze SEO-specialisten. Kortom, het bouwen van jouw website is teamwork.

Dat kan zeker! Wij helpen je graag bij het opzetten van je webshop. De websites die wij maken, bouwen we in WordPress. Dat is een Content Management Systeem (CMS) dat uitermate geschikt is voor een koppeling met WooCommerce waarmee we jouw webshop helemaal naar jouw wensen kunnen inrichten.

Gemiddeld genomen, is een website binnen 2 tot 4 weken online – grote projecten uitgezonderd. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de wensen die je hebt. Wil je een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om ander speciaal maatwerk dan bepalen we de levertijd altijd in overleg.

Alle websites die wij bouwen, maken we in WordPress. Dit is verreweg het meest gebruikte platform en erg gebruiksvriendelijk. WordPress is Open Source, waardoor er veel mogelijkheden zijn om alles naar wens aan te passen. Daarnaast is WordPress ook uitermate geschikt voor E-commerce.

Website laten maken?

Wij maken het kiezen graag makkelijker

Wie een website wil laten maken, start zijn of haar zoektocht naar een goede webbouwer vaak via een zoekopdracht in Google. Of je informeert in je vrienden- of kennissenkring of iemand nog een goede websdesigner weet. Zo komen wij namelijk vaak aan nieuwe klanten. Er kan niets op tegen de aanbeveling van een tevreden klant.

Bomen en bos

Maar als wij de zoveelste website zijn waarop je bent terechtgekomen en je ziet door de bomen het bos niet meer, dan begrijpen we dat volledig. Want het maakt nogal uit waar je je website laat maken. Elk creatief proces mondt immers uit in een ander eindresultaat. En dus is het als klant lastig om een beeld te krijgen bij het eindproduct. Wij nemen die onzekerheid graag bij je weg.

Tijdens een intakegesprek proberen we zo goed mogelijk boven water te krijgen wat jouw wensen en behoeften zijn. Dat doen we tijdens een prima kop koffie (of thee) aan de hand van een compacte vragenlijst.

Scherpe offerte

Zo leren we in korte tijd jouw bedrijf kennen en begrijpen we met welke oplossing jij het beste bent geholpen. Na dit gesprek sturen we je binnen 24 uur een scherpe offerte. Ben jij akkoord, dan gaan we snel voor je aan de slag.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op. Dan plannen we snel een afspraak met je in.

Voorbeelden

Wil je alvast wat voorbeelden zien van websites die wij hebben ontworpen en gerealiseerd? Check hieronder, bekijk ons volledig portfolio of lees onze cases.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten logo's mobiel
Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Skip to content