Website laten maken?

Wij doen het snel, vakkundig en effectief!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites. Dat doen we voor geweldig leuke opdrachtgevers, actief in het bedrijfsleven en in het publieke domein.

DESIGN OP MAAT

100+ TEVREDEN KLANTEN

99,99% UPTIME

VEILIG ONLINE

Kies de weboplossing die bij je past

Betaalbare pakketten voor elke fase van je onderneming.

PAKKETDOOS WEB Basis!

BASIS

ZZP/Klein MKB

€ 2999,-

tijdelijk vanaf

€ 2499,-

De beste oplossing als je als ZZP’er of kleine onderneming een frisse website zoekt waarop je je portfolio en diensten of producten kunt tonen. Professioneel voor de dag komen? Dit is jouw pakket.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 8 pagina’s
✓ Levertijd 2-4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 33,-/mnd

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS WEB Business!

BUSINESS

MKB

€ 6499,-

tijdelijk vanaf

€ 5999,-

Dé oplossing voor MKB-organisaties die extra functionaliteit nodig hebben binnen hun website. Denk aan boekingsmogelijkheden of meertalige websites.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 20 pagina’s
✓ Levertijd 4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ Incl. 20 stockfoto’s
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 49,-/mnd

PAKKETDOOS WEB Premium

PREMIUM

MKB/Corporate

€ 9499,-

tijdelijk vanaf

€ 8999,-

Voor grote organisaties die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor hun website is dit pakket de beste oplossing. Specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

✓ WordPress CMS
✓ Onbeperkt aantal pagina’s
✓ Levertijd in overleg
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Premium security (SSL, Wordfence, Spamguard)
✓ Inzicht in statistieken
✓ Geoptimaliseerd voor SEO
✓ Incl. 45 backlinks van hoge kwaliteit
✓ Incl. 30 stockfoto’s
✓ Redactie webteksten
✓ 100% maatwerk
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 99,-/mnd

Hoe maken we jouw website?

Wij bouwen websites op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
We brengen je in 4 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw bedrijf.

1.INTAKE

2.PRODUCTIE

3.FEEDBACK

4.LAUNCH

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag gratis adviesgesprek aan!

Veelgestelde vragen

Dit is sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor zzp’ers of de kleine zelfstandige kunnen we al aanbieden vanaf € 1499,-. Wil je echter een uitgebreide webshop met veel pagina’s waar meer maatwerk voor nodig is, dan nemen de kosten toe. Een goede website die is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Het bouwen van een website is een proces. Er komt best veel bij kijken. Daarom zullen meerdere collega’s van ons zich bezighouden met de ontwikkeling van jouw website. We bespreken eerst jouw ideeën en wensen tijdens een intakegesprek. Als we voor je aan de slag mogen gaan, is de webdesigner aan zet. Maar misschien heb je ook een logo nodig of hulp bij jouw webteksten. En in de hele opbouw van je website is het ook belangrijk om rekening te houden met de vindbaarheid ervan in zoekmachines – een taak voor onze SEO-specialisten. Kortom, het bouwen van jouw website is teamwork.

Dat kan zeker! Wij helpen je graag bij het opzetten van je webshop. De websites die wij maken, bouwen we in WordPress. Dat is een Content Management Systeem (CMS) dat uitermate geschikt is voor een koppeling met WooCommerce waarmee we jouw webshop helemaal naar jouw wensen kunnen inrichten.

Gemiddeld genomen, is een website binnen 2 tot 4 weken online – grote projecten uitgezonderd. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de wensen die je hebt. Wil je een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om ander speciaal maatwerk dan bepalen we de levertijd altijd in overleg.

Alle websites die wij bouwen, maken we in WordPress. Dit is verreweg het meest gebruikte platform en erg gebruiksvriendelijk. WordPress is Open Source, waardoor er veel mogelijkheden zijn om alles naar wens aan te passen. Daarnaast is WordPress ook uitermate geschikt voor E-commerce.

Website laten maken?

Wij maken het kiezen graag makkelijker

Wie een website wil laten maken, start zijn of haar zoektocht naar een goede webbouwer vaak via een zoekopdracht in Google. Of je informeert in je vrienden- of kennissenkring of iemand nog een goede websdesigner weet. Zo komen wij namelijk vaak aan nieuwe klanten. Er kan niets op tegen de aanbeveling van een tevreden klant.

Bomen en bos

Maar als wij de zoveelste website zijn waarop je bent terechtgekomen en je ziet door de bomen het bos niet meer, dan begrijpen we dat volledig. Want het maakt nogal uit waar je je website laat maken. Elk creatief proces mondt immers uit in een ander eindresultaat. En dus is het als klant lastig om een beeld te krijgen bij het eindproduct. Wij nemen die onzekerheid graag bij je weg.

Tijdens een intakegesprek proberen we zo goed mogelijk boven water te krijgen wat jouw wensen en behoeften zijn. Dat doen we tijdens een prima kop koffie (of thee) aan de hand van een compacte vragenlijst.

Scherpe offerte

Zo leren we in korte tijd jouw bedrijf kennen en begrijpen we met welke oplossing jij het beste bent geholpen. Na dit gesprek sturen we je binnen 24 uur een scherpe offerte. Ben jij akkoord, dan gaan we snel voor je aan de slag.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op. Dan plannen we snel een afspraak met je in.

Voorbeelden

Nieuwsgierig naar voorbeelden van websites die wij hebben ontworpen en gerealiseerd? Check hieronder, bekijk ons volledige portfolio of lees onze cases.

Waarom een website laten maken door PONCK?

Bij PONCK hebben we ruime ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van websites en het implementeren van zoekmachine-optimalisatie (SEO) en online marketingstrategieën. Door onze expertise en ervaring kunnen we niet alleen een professionele en gebruiksvriendelijke website voor je ontwerpen, maar zorgen we er ook voor dat je website uitstekend vindbaar wordt in zoekmachines zoals Google.

Maatwerk webdesign

Een webdesign dat zich onderscheidt maakt verschil. Bij PONCK begrijpen we de waarde hiervan als geen ander. Wij maken je webdesign opvallend en intuïtief en zorgen dat het ontwerp naadloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf.

Wil jij een nieuwe website laten maken?

Het laten maken van een nieuwe website kan best een (grote) investering zijn. Daar staat wel tegenover dat het een enorme impact kan hebben op de groei van je bedrijf.

Een professionele website die goed is ontworpen en de juiste marketingondersteuning krijgt, levert bezoekers én omzet op. Wij zorgen voor de juiste presentatie van jouw producten en diensten, zodat je klaar bent om je concurrentie voorbij te streven.

Advies nodig? Laat het ons weten.

Waarop moet je letten bij een website laten maken?

Het is cruciaal om te kijken naar de ervaring en expertise van het webdesignbureau waarmee je in zee wilt gaan. Kies een partij die niet alleen verstand heeft van het ontwerpen van een website, maar ook kennis heeft van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en online strategie en marketing. Dat beïnvloedt namelijk heel veel belangrijke (technische) keuzes tijdens het bouwen van je website.

Functioneel en visueel
Een website moet zowel functioneel als visueel aantrekkelijk zijn en goed aansluiten bij de identiteit van je bedrijf. Het is daarnaast belangrijk dat de bezoekers op je website gemakkelijk de informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn. Dit voorkomt niet alleen irritatie, het leidt ook tot meer conversies. Bij PONCK hebben we oog voor detail en helpen we je bij het ontwerpen van een website die 100% aansluit bij jouw wensen.

Wat kost een website laten maken?

De kosten voor het laten maken van een website zijn sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor een zzp’er of kleine ondernemer hoeft niet duur te zijn. Een simpele ‘one-pager’ kunnen we al voor je maken vanaf €599,-. Wil je echter een uitgebreide webshop met talloze productpagina’s, dan krijg je een heel ander kostenplaatje. Een goede website, afgestemd op jouw specifieke wensen, vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK waar voor je geld krijgt.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Logo's van alle fijne klanten van PONCK

Is jouw website gezond?

Laat jouw huidige website GRATIS testen of hij ondersteuning biedt aan de moderne internetstandaarden zoals:

  1. IPv6: bereikbaar via modern internetadres?
  2. DNSSEC: domeinnaam ondertekend?
  3. HTTPS: beveiligde verbinding?
  4. Beveiligingsopties: beveiligingsopties ingesteld?
  5. RPKI: route-autorisatie?

Wij testen je huidige website graag voor je.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Naar de inhoud springen