Direct in beeld bij jouw doelgroep.

Wij leveren gegarandeerd resultaat.

Wil je snel zichtbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten? Online adverteren is the way to go.

Bewezen aanpak

bullseye-solid

Direct resultaat

Groei sneller

Rapportages

Hoe gaan we te werk bij adverteren in zoekmachines?

Wij hebben veel ervaring met online adverteren in zoekmachines, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising). Wij brengen jouw organisatie graag onder de aandacht bij jouw doelgroep en halen daarbij het maximale uit je marketingbudget.

1. Onderzoek

Tijdens onze kennismaking komen we graag alles te weten over jouw organisatie. Wie is jouw doelgroep en hoe gedraagt die zich online? Wat wil je bereiken met jouw campagne? Sluit jouw website daar goed op aan? Wij maken een nauwkeurige analyse van jouw huidige situatie.

Hoog scoren in Google
Online adverteren

2. Opzetten campagne

Op basis van onze analyse kijken we samen met jou waar de beste mogelijkheden liggen om meer bezoekers en leads te genereren. Dit plan vormt de basis voor het opzetten van een maatwerkcampagne om te adverteren in zoekmachines, Google’s displaynetwerk, Google Shopping en YouTube.

3. Optimaliseren

Jouw campagne kan al snel live! Na de lancering van de campagne monitoren we nauwlettend hoe de campagne presteert. Op basis van de resultaten optimaliseren we deze steeds verder. Zo bereik je jouw doelgroep steeds beter en verkrijg je meer en betere leads.

Optimaliseren SEA
Online-marketing-bureau-termen

4. Rapportages

Je wilt weten hoe jouw online advertenties presteren. Daarom ontvang je maandelijks een heldere rapportage met resultaten in je inbox. In dit overzicht vind je het aantal bezoekers, klikken, ROAS, CTR, CPC en meer. Zo weet je precies hoe je ervoor staat.

5. Evalueren

Periodiek evalueren we samen met jou de resultaten van je campagnes en sturen bij waar nodig. Transparant, snel en gericht op resultaat. Zo halen we het maximale uit jouw marketingbudget.

Evalueren campagnes

Plan je afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen? Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat jou het beste uitkomt.

Promoot jouw business lokaal, regionaal of nationaal

Betaalbare pakketten. Maandelijks opzegbaar *

* minimale looptijd 3 maanden

PAKKETDOOS SEA abbo Grow!

LOKAAL ADVERTEREN

€ 899,-

€ 749,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw gemeente, stad of dorp? Kies dan voor lokaal adverteren in zoekmachines met ons GROW-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS SEA abbo SPRINT

REGIONAAL ADVERTEREN

€ 1749,-

€ 1499,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw regio of provincie? Kies dan voor regionaal adverteren in zoekmachines met ons SPRINT-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

PAKKETDOOS SEA abbo BOOST

NATIONAAL ADVERTEREN

€ 3299,-

€ 2999,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie landelijk in beeld brengen bij jouw doelgroep? Kies dan voor nationaal adverteren in zoekmachines met ons BOOST-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine, Displaynetwerk & YouTube 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

Voordelen van online adverteren

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over jouw organisatie en verkennen we met elkaar de beste mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Op basis daarvan maken we een advertentieplan met heldere doelstellingen + benodigd advertentiebudget om deze doelen te bereiken.

Maximaal rendement uit je budget

Hoe meer we over jouw doelgroep weten, des te preciezer kunnen we die targeten op de juiste kanalen. Via social media is het bijvoorbeeld mogelijk om heel nauwkeurig te filteren op geslacht, leeftijd, woonplaats, interesses, opleidingsniveau, etc. Door jouw advertentiecampagne optimaal in te richten, kom je zo goed mogelijk in beeld bij je doelgroep en halen we het maximale rendement uit je advertentiebudget.

Wil je online snel in beeld komen bij jouw doelgroep? Dan is adverteren via zoekmachines en social media een interessante en doeltreffende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het gericht in beeld brengen van klanten bij hun doelgroep via online advertising.

Direct resultaat

Online adverteren heeft als voordeel – ten opzichte van bijvoorbeeld SEO – dat je snel resultaat ziet. Zodra een campagne live is, wordt jouw bedrijf in beeld gebracht bij een doelgroep die een verhoogde interesse heeft in jouw diensten of producten. Boort jouw boodschap een behoefte aan? Weet je de aandacht van je publiek vast te houden? Heb je een aanbod dat niet is te weerstaan? En, kan de prospect snel tot actie overgaan? Dan is de kans groot dat je snel nieuwe klanten aantrekt. We helpen je graag om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Koffie doen bij PONCK

Meer uit je Google Ads halen? Vraag een GRATIS SCAN aan.

Heb je al een Google Ads account, maar twijfel je of deze nog wel gezond is? Laat jouw account door ons scannen op zaken als structuur, kwaliteit, meetbaarheid en kansen. Dat doen wij 100% GRATIS voor je. Vul het formulier in en ontvang snel de uitslag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Online adverteren – welke platformen zijn geschikt?

Er zijn verschillende platformen die geschikt zijn voor online adverteren, afhankelijk van je doelgroep en marketingdoelen.

Google Ads

Google Ads biedt diverse advertentiemogelijkheden. Met zoekadvertenties bereik je mensen die actief op zoek zijn naar producten of diensten. Displayadvertenties verschijnen op relevante websites binnen het Google Display Netwerk. Shoppingadvertenties zijn geschikt voor e-commercebedrijven die hun producten direct willen promoten.

Facebook/Instagram

Facebook en Instagram (onderdeel van Meta) zijn populaire socialemediaplatformen met een groot aantal actieve gebruikers. Hiermee kun je gericht adverteren op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag van gebruikers.

Bing Ads

Bing Ads is het advertentieplatform van de zoekmachine Bing. Hoewel Bing een minder groot marktaandeel heeft dan Google, kan het nog steeds een waardevol platform zijn om je bereik te vergroten, vooral als je specifieke doelgroepen wilt targeten.

LinkedIn

LinkedIn is een professioneel netwerkplatform dat ideaal is voor B2B-advertenties. Het stelt je in staat om specifieke zakelijke doelgroepen te targeten op basis van o.a. functie, branche en bedrijfsgrootte.

Veelgestelde vragen

Online adverteren is adverteren via de mogelijkheden die internet biedt. Denk aan adverteren in zoekmachines (zoals Google en Bing), maar ook op websites van derden, via YouTube of apps en advertenties op Social Media. Aan online adverteren zijn kosten verbonden, maar je hebt veel flexibiliteit in hoeveel je wilt uitgeven.

Met online adverteren kun je snel resultaat boeken. Zeker als je online zichtbaarheid te wensen overlaat, is het een snelle en succesvolle manier om jezelf in de spotlight te zetten. Voor de (middel)lange termijn is het raadzaam om ook aandacht te besteden aan de organische vindbaarheid van je website (SEO).

Online adverteren is een vak apart. De mogelijkheden zijn legio en je kunt makkelijk verdwalen in het woud van opties of zaken over het hoofd zien. Wil jij dat jouw investeringen zich gaan terugbetalen? Kies dan voor een partij met ervaring die je deskundig helpt bij het inrichten van je online advertentiecampagne en echte resultaten voor je gaat boeken.

Wie start met online adverteren, moet goed nadenken over z’n boodschap, doelgroep en doelstellingen. Wie wil je bereiken met welk verhaal en wat moet dat opleveren? Als je dat helder in kaart hebt gebracht, worden keuzes voor je online kanalen ook makkelijker. Wij helpen je graag bij dit proces.

Kosten voor advertentiecampagnes kunnen sterk variëren. Een advertentie in het zoeknetwerk van Google (of een andere zoekmachine) kan relatief snel worden gerealiseerd. Daarvoor betaal je eenmalig set-upkosten en een vast tarief voor onderhoud en optimalisatie per maand. Je advertentiebudget bepaal je zelf.

Maar wil je een brandingcampagne via social media, dan komt daar veel meer bij kijken. Denk aan het uitwerken van concept, copy, design, fotografie, etc. Het prijskaartje is dus sterk afhankelijk van jouw wensen.

Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden die het best aansluiten bij jouw wensen en jouw portemonnee.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK