Direct in beeld bij jouw doelgroep met online advertenties.

Wij leveren gegarandeerd resultaat!

Wil je snel zichtbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten? Kies een van onze advertentiepakketten.

Bewezen aanpak

Direct resultaat

Groei sneller

Let’s grow! Boost jouw business met online advertenties

Betaalbare pakketten. Maandelijks opzegbaar *

* minimale looptijd 3 maanden

BASIS

€ 499,-

€ 399,-

per maand

Ons instappakket waarmee je kunt ervaren dat adverteren in zoekmachines zeer rendabel is. Aanbod is exclusief advertentiebudget.

 

✓ Adverteren in Google zoekmachine
✓ 5 advertentiegroepen
✓ 10 advertenties
✓ Maandelijks beheer & optimalisatie
✓ Maandelijkse rapportage

MEEST GEKOZEN

BUSINESS

€ 699,-

€ 599,-

per maand

Een uitgebreide Ads-campagne met meer mogelijkheden. Beste keuze voor veel organisaties. Aanbod is exclusief advertentiebudget.

 

✓ Adverteren in Google zoekmachine & Displaynetwerk
✓ 10 advertentiegroepen
✓ 20 advertenties
✓ Maandelijks beheer & optimalisatie
✓ Maandelijkse rapportage

PREMIUM

€ 999,-

€ 799,-

per maand

Een crossmediale campagne voor organisaties die op diverse platforms zichtbaar willen zijn. Aanbod is exclusief advertentiebudget.

 

✓ Adverteren in Google zoekmachine, Displaynetwerk en YouTube
✓ 20 advertentiegroepen
✓ 30 advertenties
✓ Maandelijks beheer & optimalisatie
✓ Maandelijkse rapportage

Hoe gaan we te werk?

In 4 stappen naar een sterke campagne

1.
Onderzoek

2.
Opzetten campagne

3.
Optimaliseren

4.
Evalueren

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alles wat je nodig hebt onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Voordelen van online adverteren

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over jouw organisatie en verkennen we met elkaar de beste mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Op basis daarvan maken we een advertentieplan met heldere doelstellingen en inzetbaar advertentiebudget om deze doelen te bereiken.

Heel gericht adverteren

Hoe meer we over jouw doelgroep weten, des te preciezer kunnen we die targeten op de juiste kanalen. Via social media is het bijvoorbeeld mogelijk om heel nauwkeurig te filteren op geslacht, leeftijd, woonplaats, interesses, opleidingsniveau, etc. Door heel gericht te adverteren, is de kans op een match groter en haal je meer rendement uit je advertentiebudget.

Wil je online snel in beeld komen bij jouw doelgroep? Dan is adverteren via zoekmachines en social media een interessante en doeltreffende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het gericht in beeld brengen van klanten bij hun doelgroep via online advertising.

Direct resultaat

Online adverteren heeft als voordeel – ten opzichte bijvoorbeeld van SEO – dat je snel resultaat ziet. Zodra een campagne live is, wordt jouw bedrijf in beeld gebracht bij een doelgroep die een verhoogde interesse heeft in jouw diensten of producten. Boort jouw boodschap een behoefte aan? Weet je de aandacht van je publiek vast te houden? Heb je een aanbod dat niet is te weerstaan? En, kan de prospect snel tot actie overgaan? Dan is de kans groot dat je snel nieuwe klanten aantrekt. We helpen je graag om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Skip to content