Direct in beeld bij jouw doelgroep met online advertenties.

Wij leveren gegarandeerd resultaat!

Wil je snel zichtbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten? Kies een van onze succesvolle advertentiepakketten.

Bewezen aanpak

Direct resultaat

Groei sneller

Promoot jouw business lokaal, regionaal of nationaal

Betaalbare pakketten. Maandelijks opzegbaar *

* minimale looptijd 3 maanden

PAKKETDOOS SEA abbo Grow!

LOKAAL ADVERTEREN

€ 899,-

€ 749,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw gemeente, stad of dorp? Kies dan voor lokaal adverteren in zoekmachines met ons GROW-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS SEA abbo SPRINT

REGIONAAL ADVERTEREN

€ 1749,-

€ 1499,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw regio of provincie? Kies dan voor regionaal adverteren in zoekmachines met ons SPRINT-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

PAKKETDOOS SEA abbo BOOST

NATIONAAL ADVERTEREN

€ 3299,-

€ 2999,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie landelijk in beeld brengen bij jouw doelgroep? Kies dan voor nationaal adverteren in zoekmachines met ons BOOST-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine, Displaynetwerk & YouTube 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

Hoe gaan we te werk?

In 4 stappen naar een sterke campagne

1.
Onderzoek

2.
Opzetten campagne

3.
Optimaliseren

4.
Evalueren

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag gratis adviesgesprek aan!

Veelgestelde vragen

Online adverteren is adverteren via de mogelijkheden die internet biedt. Denk aan adverteren in zoekmachines (zoals Google en Bing), maar ook op websites van derden, via YouTube of apps en advertenties op Social Media. Aan online adverteren zijn kosten verbonden, maar je hebt veel flexibiliteit in hoeveel je wilt uitgeven.

Met online adverteren kun je snel resultaat boeken. Zeker als je online zichtbaarheid te wensen overlaat, is het een snelle en succesvolle manier om jezelf in de spotlight te zetten. Voor de (middel)lange termijn is het raadzaam om ook aandacht te besteden aan de organische vindbaarheid van je website (SEO).

Online adverteren is een vak apart. De mogelijkheden zijn legio en je kunt makkelijk verdwalen in het woud van opties of zaken over het hoofd zien. Wil jij dat jouw investeringen zich gaan terugbetalen? Kies dan voor een partij met ervaring die je deskundig helpt bij het inrichten van je online advertentiecampagne en echte resultaten voor je gaat boeken.

Wie start met online adverteren, moet goed nadenken over z’n boodschap, doelgroep en doelstellingen. Wie wil je bereiken met welk verhaal en wat moet dat opleveren? Als je dat helder in kaart hebt gebracht, worden keuzes voor je online kanalen ook makkelijker. Wij helpen je graag bij dit proces.

Kosten voor advertentiecampagnes kunnen sterk variëren. Een advertentie in het zoeknetwerk van Google (of een andere zoekmachine) kan relatief snel worden gerealiseerd. Daarvoor betaal je eenmalig set-upkosten en een vast tarief voor onderhoud en optimalisatie per maand. Je advertentiebudget bepaal je zelf.

Maar wil je een brandingcampagne via social media, dan komt daar veel meer bij kijken. Denk aan het uitwerken van concept, copy, design, fotografie, etc. Het prijskaartje is dus sterk afhankelijk van jouw wensen.

Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden die het best aansluiten bij jouw wensen en jouw portemonnee.

Voordelen van online adverteren

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over jouw organisatie en verkennen we met elkaar de beste mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Op basis daarvan maken we een advertentieplan met heldere doelstellingen en inzetbaar advertentiebudget om deze doelen te bereiken.

Heel gericht adverteren

Hoe meer we over jouw doelgroep weten, des te preciezer kunnen we die targeten op de juiste kanalen. Via social media is het bijvoorbeeld mogelijk om heel nauwkeurig te filteren op geslacht, leeftijd, woonplaats, interesses, opleidingsniveau, etc. Door heel gericht te adverteren, is de kans op een match groter en haal je meer rendement uit je advertentiebudget.

Wil je online snel in beeld komen bij jouw doelgroep? Dan is adverteren via zoekmachines en social media een interessante en doeltreffende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het gericht in beeld brengen van klanten bij hun doelgroep via online advertising.

Direct resultaat

Online adverteren heeft als voordeel – ten opzichte bijvoorbeeld van SEO – dat je snel resultaat ziet. Zodra een campagne live is, wordt jouw bedrijf in beeld gebracht bij een doelgroep die een verhoogde interesse heeft in jouw diensten of producten. Boort jouw boodschap een behoefte aan? Weet je de aandacht van je publiek vast te houden? Heb je een aanbod dat niet is te weerstaan? En, kan de prospect snel tot actie overgaan? Dan is de kans groot dat je snel nieuwe klanten aantrekt. We helpen je graag om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Logo's van alle fijne klanten van PONCK
Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Naar de inhoud springen