Wat zijn interne links?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

De weg wijzen met interne links

Een interne link verwijst naar een andere pagina of locatie binnen dezelfde website of webpagina. Het is een hyperlink die wordt gebruikt om gebruikers gemakkelijk te laten navigeren tussen verschillende delen van een website.

Het maken van goed geplaatste en relevante interne links is belangrijk voor de navigatie en gebruikerservaring van een website, evenals voor de SEO-optimalisatie van de site.

Doel van interne links

Interne links hebben verschillende doeleinden, zoals het verbeteren van de gebruikerservaring door het gemakkelijker maken van het vinden van relevante informatie, het helpen van zoekmachines bij het indexeren en begrijpen van de structuur van een website, en het bevorderen van de interne linkbuilding-strategie voor SEO-doeleinden (Search Engine Optimization).

Bijvoorbeeld, als je een blogpost leest en de auteur verwijst naar een eerder geschreven artikel op dezelfde website, dan kan er een interne link worden gebruikt om de lezer naar dat specifieke artikel te leiden wanneer erop wordt geklikt. Dit stelt de lezer in staat om gemakkelijk extra informatie te vinden over het onderwerp waarin hij of zij geïnteresseerd is.

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y