Wat zijn advertentie-extensies?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

Advertentie-extensies

Advertentie-extensies zijn een krachtige manier om uw online advertenties te versterken en meer uit uw advertentiebudget te halen. Met advertentie-extensies kunt u extra informatie over uw bedrijf of producten tonen aan uw doelgroep, waardoor ze sneller geneigd zijn om op uw advertentie te klikken.

Er zijn verschillende soorten advertentie-extensies, afhankelijk van het platform waarop u adverteert. Zo kun je op Google Ads bijvoorbeeld gebruikmaken van locatie-extensies als u wilt laten zien waar uw bedrijf gevestigd is, of van call-extensies als je wilt dat mensen direct kunnen bellen vanuit de advertentie.

Waarom advertentie-extensies?

Met behulp van advertentie-extensies kun je ook een doelgroep beter segmenteren. Zo kun je bijvoorbeeld specifieke extensies tonen aan mensen die al eerder op advertenties hebben geklikt, of aan bezoekers die op de website zijn geweest. Dit maakt het mogelijk om op het juiste moment de juiste informatie te tonen aan de juiste mensen, wat kan leiden tot hogere klikfrequenties en een betere Return On Investment (ROI).

Advertentie-extensies zijn dus een effectief middel om uw online advertenties te verbeteren en de doelgroep te bereiken. Door gebruik te maken van de juiste extensies kunt je het advertentiebudget efficiënter inzetten en meer succes behalen met de online campagnes.

Een andere goede reden om advertentie-extensies in te zetten als je online adverteert, is dat de ruimte die jouw advertentie inneemt groter wordt. En dus zal jouw advertentie beter opvallen tussen die van je concurrentie.

Advertentie-extensies website

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y