Wat is Joomla?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

Joomla!

Joomla! is een open source content management systeem (CMS) dat wordt gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld om websites te maken en te beheren. Het is een van de meest populaire CMS-systemen en wordt gewaardeerd om zijn gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit.

Met Joomla! kun je eenvoudig allerlei soorten websites maken, van kleine persoonlijke blogs tot grote corporate websites. Het biedt een breed scala aan functies en mogelijkheden, zoals ondersteuning voor verschillende talen, gebruikersbeheer, media-upload en management, en nog veel meer.

Open source CMS

Een van de grootste voordelen van Joomla! is dat het open source is. Dit betekent dat het gratis te downloaden en te gebruiken is, en dat iedereen de broncode ervan kan aanpassen en verbeteren. Dit heeft geleid tot een actief en enthousiast gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die samenwerken om het systeem te verbeteren en uit te breiden.

Er zijn talloze extensies en templates beschikbaar voor Joomla!, waarmee je de functionaliteit en het uiterlijk van je website kunt verbeteren. Deze extensies kunnen gratis worden gedownload en geïnstalleerd, waardoor je de mogelijkheid hebt om je website precies zo te maken als jij wilt.

Wat is Joomla?

In het kort is Joomla! een uitstekend CMS-systeem dat gebruikers in staat stelt om professionele en aantrekkelijke websites te maken zonder dat hiervoor veel technische kennis nodig is. Het is gratis, flexibel en biedt talloze mogelijkheden om je website naar eigen wens te maken. Al met al is Joomla! een geweldige keuze voor iedereen die een website wil maken of beheren.

Naast Joomla! is ook WordPress een populair CMS.

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y