Een mooi stel

Maak kennis met ons team!

Discipines die elkaar aanvullen en versterken. Samen bereiken we telkens weer verrassende resultaten. Teamwork.

Michael Waterreus

Web- & Graphic Design

Michael brengt web en design bij elkaar. Zijn ruime ervaring in zowel offline als online ontwerp brengt design en usability samen. Altijd op zoek naar de beste oplossingen zodat jouw website er niet alleen mooi uit ziet, maar ook goed en snel gebruikt kan worden. Huisstijl nodig? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Marianne Slaa

Administratie

Waar ben je als bedrijf zonder een deugdelijke administratie? Juist: nergens! Marianne bewaakt het financiële reilen en zeilen van PONCK, verzorgt de boekhouding en is een kei in debiteuren- en crediteurenadministratie. Ook levert ze een belangrijke bijdrage aan de algehele administratie van het bureau. Marianne is punctueel, toegewijd en by far de leukste cijferfetisjist die we kennen.

Wim Glas

Online strategie & copywriting

Wim studeerde Journalistiek & Voorlichting aan de CHE. Jarenlang werkte hij als journalist en (eind)redacteur voor diverse organisaties. Sinds 2007 is hij zich gaan toeleggen op online communicatie en online marketing. Wim werkte voor uiteenlopende opdrachtgevers als ING, Toyota, Rijksoverheid, Albert Heijn, Kamer van Koophandel, Parnassia Groep en tal van bedrijven in het MKB. Sinds 2014 is hij eigenaar van PONCK.

Carlo Kop

Webdevelopment & Google Ads

Binnenkort meer over Carlo…

Koen Verboom

SEO/SEA-specialist

Binnenkort meer over Koen…

Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Skip to content