Een mooi stel

Maak kennis met ons team!

Professionals die elkaar aanvullen en versterken. Samen bereiken we telkens weer verrassende resultaten. Teamwork.

HOI

WIJ

ZIJN

PONCK

Het team van PONCK

Wie doet wat:

Michael Waterreus - Webdesigner bij PONCK

Michael Waterreus

Web- & Graphic Design

Michael brengt web en design bij elkaar. Met zijn ruime ervaring in zowel offline- als online design knoopt hij met gemak usability en moderne ontwerpen samen tot een online ervaring die perfect bij jouw bedrijf past. Hij is altijd op zoek naar de beste oplossingen zodat jouw website er niet alleen mooi uit ziet, maar ook goed en snel gebruikt kan worden. Huisstijl nodig? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Als de werkdag erop zit, ruilt Michael zijn design-zitbal in voor een motorzadel. Hij zoeft dan over meanderende wegen, genietend van zijn vrijheid. Als hij zijn motor heeft geparkeerd, beoefent hij het liefst Capoeira, de Braziliaanse vechtdans.

Marianne Slaa - Administratie bij PONCK

Marianne Slaa

Administratie

Waar ben je als bedrijf zonder een deugdelijke administratie? Juist: nergens! Marianne bewaakt het financiële reilen en zeilen van PONCK, verzorgt de boekhouding en is een kei in debiteuren- en crediteurenadministratie. Ook levert ze een belangrijke bijdrage aan de algehele administratie van het bureau. Marianne is punctueel, toegewijd en by far de leukste cijferfetisjist die we kennen.

Wanneer ze haar rekenmachine aan de kant schuift, duikt Marianne het liefst in een spannend boek. Ze verslindt hele stapels. Maar haar grootste passie? Dat zijn haar kinderen en kleinkinderen.

Wim Glas - Online strategie & copywriting bij PONCK

Wim Glas

Online strategie & copywriting

Wim studeerde Journalistiek & Voorlichting aan de CHE. Jarenlang werkte hij als journalist en (eind)redacteur voor diverse organisaties. Sinds 2007 is hij zich gaan toeleggen op online communicatie en online marketing. Wim werkte voor uiteenlopende opdrachtgevers als ING, Toyota, Rijksoverheid, Albert Heijn, Kamer van Koophandel, Parnassia Groep en tal van bedrijven in het MKB. Sinds 2014 is hij eigenaar van PONCK.

Als Wim is uitgelogd, trapt hij graag een balletje op het voetbalveld. In de winter trekt hij het liefst naar besneeuwde bergtoppen om de lange latten onder te binden.

Koen Verboom - SEO/Social-specialist bij PONCK

Koen Verboom

SEO/Social-specialist

Koen richt zich op alles wat te maken heeft met zoekmachineoptimalisatie (SEO) en social media. Hij is ooit begonnen als docent, maar kan bij PONCK pas echt zijn ei kwijt als online marketeer. Wil jij weten hoe je online beter vindbaar wordt? Koen legt het je als geen ander uit!

Wanneer hij niet bezig is met optimaliseren, is Koen vaak te spotten op zijn racefiets. Het liefst bedwingt hij de bekende Cols of speelt een potje padel met zijn vrienden.

Jantine Versluis - SEA-specialist bij PONCK

Jantine Versluis

SEA-specialist

Ben je ongeduldig van aard? Jantine zorgt er als SEA-specialist voor dat je snel bovenaan de zoekresultaten van Google komt. Je advertentiebudget zet ze liefst zo goed mogelijk weg. Ook denkt ze graag mee over de beste strategie voor jouw doelgroep. Om snel goed te scoren in Google is Jantine dus jouw man, ehh… vrouw.

Wanneer ze zich niet verdiept in zoekmachine-adverteren, duikt Jantine graag in de wereld van gezelschapsspelletjes. Haar fanatisme stopt daar echter niet; ze slaat ook met plezier een shuttle over het badmintonnet.

Carlo Kop - Webdeveloper bij PONCK

Carlo Kop

Webdevelopment

Carlo houdt zich bezig met de technische kant van websites. Javascript, php en css is een kleine greep uit zijn talenkennis. Hij kijkt vanuit zijn achtergrond in zowel marketing en IT naar projecten. Hierbij richt hij zich op het ontwikkelen van op maat gemaakte functionaliteit en het goed meetbaar maken van alle marketing doelen.

Als alle codes zijn geschreven, ruilt Carlo zijn scherm het liefst in voor een duikmasker. Hij heeft dan genoeg lucht om de adembenemende onderwaterwereld te verkennen.

Marjolein Wouda

Marjolein Wouda

Web- & Graphic Design

Marjolein is een creatieve webdesigner pur sang met een arendsoog voor detail. Ze is zeer bedreven in het realiseren van visueel aantrekkelijke websites die een zeer prettige gebruikerservaring bieden. Ga jij voor echt maatwerkdesign? Daag Marjolein gerust uit. Je kunt haar niet gelukkiger maken.

Als ze geen onderhoud pleegt aan het web, mijmert Marjolein over haar volgende grote reis. Het liefst naar Japan. Maar ook een toffe film, TV-serie of (comic)boek is aan haar wel besteed.