Wat is Bing?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

Zoekmachine Bing

Bing is een zoekmachine van Microsoft die in 2009 werd gelanceerd. Het biedt zoekresultaten voor webpagina’s, afbeeldingen, video’s en nieuwsartikelen. Het biedt ook functies zoals spellingscontrole, kaarten en vertalingen.

Logo Microsoft Bing

Hoe werkt Bing?

Bing werkt op dezelfde manier als andere zoekmachines zoals Google. Gebruikers kunnen zoektermen invoeren en Bing geeft relevante zoekresultaten weer. Bing gebruikt een algoritme om te bepalen welke resultaten het meest relevant zijn voor de zoekopdracht van de gebruiker. Dit algoritme neemt verschillende factoren in overweging, zoals de inhoud van de webpagina, de populariteit van de pagina en de gebruikersinteractie met de pagina.

Hoe kunnen online marketeers Bing gebruiken?

Online marketeers kunnen Bing gebruiken voor zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine adverteren (SEA). Door hun website te optimaliseren voor Bing, kunnen ze ervoor zorgen dat hun website hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer gebruikers zoekopdrachten doen die relevant zijn voor hun bedrijf. Met SEA kunnen adverteerders betalen om hun advertenties bovenaan de zoekresultaten van Bing te laten verschijnen. Dit kan een grote bron van verkeer en conversies zijn voor een bedrijf. Bing is hiermee ook de tegenhanger van Google Ads.

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y