ACT-formule:
In 6 maanden naar pagina 1 in Google

100% garantie op resultaat. No Cure? No Pay!

Op zoek naar een online bureau dat doet wat het belooft? Wij helpen je gegarandeerd naar hogere posities in zoekmachines. Kies ook voor onze winnende SEO-pakketten. Wij brengen jouw website naar de topposities in Google met onze succesvolle ACT-formule!

15+ jaar ervaring

Garantie op stijging

bullseye-solid

Resultaatgericht

Meer bezoekers

ACT-formule-SEO-1-in-google

Meer succes met
de ACT-formule!

Bewezen SEO-strategie met 100% garantie.

Onze SEO-aanpak is het resultaat van ruim 10 jaar slijpen en schaven. We hebben al onze kennis gebundeld in de ACT-formule. ACT staat voor Autoriteit, Content en Techniek. Samen vormen ze de drie pijlers voor een SEO-strategie die keer op keer succesvol blijkt te zijn.

We zijn zo overtuigd van onze ACT-formule dat we een gewaagde belofte doen. Als wij jouw website niet binnen 6 maanden op pagina 1 van Google hebben gekregen, krijg je van ons een REFUND – zonder pardon.

Hoe gaan we te werk?

1. Kansanalyse & Nulmeting

Hoe zoekt jouw doelgroep online? Wat zijn belangrijke zoekwoorden voor jouw organisatie? Met welke concurrentie heb je te maken? En… wat zijn de zoekvolumes op relevante zoekwoorden?
We starten jouw SEO-plan met een zorgvuldige kansanalyse. Hebben we die helder? Dan kijken we hoe jouw website er op dit moment voor staat. Dat noemen we de nulmeting. Die nulmeting is het vertrekpunt op weg naar hogere posities in zoekmachines.

Hoog scoren in Google
Website laten maken

2. De basis op orde

We willen de prestaties van jouw website optimaal volgen en verbeteringen goed kunnen doorvoeren. Daarom doen we een aantal basisinstallaties. We installeren Google Tag Manager, Google Analytics (of een gelijkwaardig alternatief), Google Search Console en diverse SEO-plugins. Ook brengen we de beveiliging van je website op orde als dat nodig is. Daarmee is de basis gelegd. Tijd voor actie.

3. On Page-optimalisatie

We starten met het optimaliseren van de inhoud van je website. Dat doen we volgens onze uitgebreide SEO-checklist. Daarmee toetsen we jouw website op de belangrijkste SEO-elementen. We optimaliseren o.a. titels, metabeschrijvingen, alt-teksten van afbeeldingen en controleren op de aanwezigheid van structured data. Ook kijken we kritisch naar de teksten op je website en doen suggesties voor verbetering. Mist er belangrijke inhoud? Dan stellen we voor om die toe te voegen.

Online marketing overleg
Coderen en productie website

4. Technische optimalisatie

De inhoud van je website is belangrijk, maar ook de technische staat van je website speelt een cruciale rol. Hoe snel laden de pagina’s van je website? Hoe scoort de website op de Core Web Vitals? Zijn de pagina’s mobielvriendelijk? Hoeveel ‘dode’ links telt je website? Is de 404-pagina op orde? Zijn er redirects ingesteld voor verouderde url’s? Is er robots.txt? Wij zorgen dat je website technisch tiptop in orde is.

5. Vergroten autoriteit

Is de inhoud en techniek van je website op orde? Dan is er nog een derde factor die zwaar weegt: autoriteit. Een hoge website-autoriteit is cruciaal voor het bereiken van hoge posities in zoekmachines. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Je autoriteit wordt in belangrijke mate bepaald door de hoeveelheid én de kwaliteit van de backlinks van andere websites naar jouw website. Wij helpen je gestaag aan een netwerk van waardevolle backlinks die we naar jouw website laten verwijzen. Daardoor zal je Domain Rating (score van 0 tot 100) toenemen en zullen de posities van je website in zoekmachines gestaag stijgen.

Intakegesprek met klant

Boek je afspraak.

Plan een gratis en geheel vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat jou het beste uitkomt.

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Tijdelijk GRATIS. Altijd vrijblijvend.

Koen wijst naar rechts
Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Boost jouw website!

✅ Vaste prijs  ✅ Maatwerkoplossing  ✅ Maandelijks opzegbaar  ✅ 100% garantie op resultaat

SEO abonnement GROW

LOKAAL DOMINEREN

Versla je concurrentie LOKAAL!

vanaf

€ 849,-

€ 749,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die lokaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op lokale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

MEEST GEKOZEN
SEO abonnement SPRINT

REGIONAAL TRIOMFEREN

Versla je concurrentie REGIONAAL!

vanaf

€ 1399,-

€ 1249,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die regionaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op regionale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

SEO abonnement BOOST

NATIONAAL HEERSEN

Versla je concurrentie NATIONAAL!

vanaf

€ 2199,-

€ 1999,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die hogere posities in Google willen bereiken op zoekwoorden met sterke, landelijke concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging op zoekwoorden met hoge concurrentie
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

Wat is de ACT-formule?

Stel je voor dat je website een krachtige en onweerstaanbare magneet wordt voor potentiële klanten. Met de ACT-formule is die droom binnen handbereik. Dit is waarom:

1. Autoriteit

Wij zorgen ervoor dat jouw website gezien wordt als dé autoriteit in jouw branche. Dit betekent meer vertrouwen, meer bezoekers, en uiteindelijk, meer klanten.

2. Content

Onze getalenteerde copywriters creëren hoogwaardige content die niet alleen zoekmachines, maar ook je doelgroep aanspreekt. Relevantie en waarde zijn onze mantra’s. Wij zorgen voor content die raakt, resoneert én converteert.

3. Techniek

Onze technische experts optimaliseren de achterliggende structuur van je website. Dat komt de snelheid en leesbaarheid van je website ten goede, waardoor zoekmachines jouw site gemakkelijker kunnen vinden en indexeren.

No Cure? No Pay!

We zijn zo overtuigd van onze ACT-formule dat we een gewaagde belofte doen: als we niet binnen 6 maanden jouw website op pagina 1 van Google hebben gekregen, krijg je van ons een REFUND, zonder vragen te stellen.

Waar wacht je nog op? Kies het pakket dat het beste bij jouw doelen past en laat ons je helpen om online te groeien. Jouw succes is onze missie. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze ACT-formule jouw merk naar ongekende hoogten kan brengen. Wacht niet langer, jouw online succes begint hier!

Grijp deze kans op online groei!

Wij geloven in het belonen van ambitie. Wil je Nationaal Heersen? Dan krijg je niet alleen de meeste waarde voor je geld, maar we voegen ook veel extra’s toe:

GRATIS: uitgebreid concurrentieonderzoek voor jouw branche
✓ Persoonlijke strategische sessies met onze SEO-experts
✓ Maandelijkse rapportage en proactieve aanpassingen voor blijvend succes

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

De complete SEO CHECKLIST

Hoog scoren in Google gaat niet vanzelf. Voor optimale posities in zoekmachines is het belangrijk om je website 100% in orde te hebben. Onze SEO-checklist kan je daarbij helpen.

Hoog scoren in Google?

Wij leveren SEO met 100% garantie

Blijvend hoog scoren in Google, maar geen zin in oplopende Google Ads-kosten? Onze ervaren SEO-specialisten brengen je in een gestaag tempo naar de hoogste pagina’s in Google. Wij zorgen voor kwalitatieve linkbuilding, produceren sterke webteksten en zorgen dat je website technisch in orde is (schone code, korte laadsnelheid van de website, duidelijke structuur, etc.).

Aansluiten bij je doelgroep

Zorg dat jouw website een duidelijk, aansprekend en overtuigend verhaal vertelt dat aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Het zijn factoren die in belangrijke mate bijdragen aan jouw vindbaarheid in zoekmachines én zorgen voor een hogere conversie.

Hoe beter je website is geoptimaliseerd, des te beter deze vindbaar is voor jouw doelgroep. Ons doel: pagina 1 in Google bereiken op zoekwoorden die aansluiten bij jouw diensten en producten. Is dat gelukt, dan is het zaak om die posities te behouden. Je concurrentie zit immers niet stil.

Doorlopend proces

SEO is dan ook een doorlopend proces dat veel tijd en aandacht vraagt. Je wilt immers niet terugzakken naar lagere posities. Het is onze uitdaging om je blijvend op pagina 1 in de zoekresultaten te krijgen op zoekwoorden die voor jou cruciaal zijn. De meeste gebruikers van zoekmachines kijken namelijk niet veel verder dan pagina 1.

Veelgestelde vragen

Vindbaar worden in Google is afhankelijk van veel factoren. Om een hoge positie in zoekmachines te bemachtigen met jouw website, zul je op veel zaken moeten letten. Denk aan:

  • Laadsnelheid
  • (URL-)structuur
  • Meta-tags
  • Linkbuilding
  • Domeinautoriteit
  • Kwalitatieve content

Al deze aandachtspunten maken onderdeel uit van Search Engine Optimization (SEO).

Hoog ranken in Google kan soms snel gaan, maar meestal heb je er ook een beetje geduld voor nodig. SEO is vaak een investering voor de lange termijn. Maar als je op belangrijke zoekwoorden eenmaal hoge posities scoort, zijn ze vaak goud waard voor jouw organisatie.

Absoluut! Uiteraard is het belangrijk om originele en kwalitatief sterke content aan te bieden op jouw website. Vervolgens is het cruciaal om links te verzamelen die naar jouw website verwijzen. Deze moeten worden geplaatst op de websites van anderen. Het beste is het om links te krijgen van websites die een hoge domeinautoriteit hebben. Zo krijgt jouw website ook steeds meer autoriteit en verkeer. Er zijn partijen die links verkopen, maar let hierbij goed op. Niet alle links zijn even waardevol, dus laat je altijd goed informeren.

Je kunt ervoor kiezen om je website een éénmalige SEO-injectie te geven. Zo kun je al een heel eind komen wat vindbaarheid betreft. Wil je echt je concurrentie voorbijstreven en vóór blijven, dan zul je regelmatig tijd aan SEO moeten besteden.

Het goed aanpakken van (technische) SEO kost behoorlijk wat tijd. Je kunt ervoor kiezen hier zelf mee aan de slag te gaan, maar onze ervaring leert dat veel mensen vastlopen. Je kunt SEO-werkzaamheden ook aan ons uitbesteden. Wij bieden voordelige pakketten aan voor zowel een éénmalige SEO-injectie als een maandelijks SEO-abonnement.

Veelgestelde vragen

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK