Hoog scoren in Google? Wij brengen je naar pagina 1!

100% garantie op resultaat.

Wil je structureel hoog scoren in Google, zodat je meer bezoekers en omzet genereert? Kies dan voor onze winnende SEO-pakketten. Wij brengen jouw website naar de topposities in Google.

Bewezen aanpak

Langdurig resultaat

Garantie op stijging

Boost jouw website met onze winnende SEO-pakketten

✅ Maatwerk oplossingen.
✅ Vaste prijs.
✅ Eenmalige betaling.
✅ Geen abonnement.
✅ 100% garantie op resultaat.

Lokale SEO GROW-pakket

LOKALE SEO

Versla je concurrentie lokaal!

€ 1999,-

tijdelijk voor

€ 1599,-

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die lokaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op lokale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

MEEST GEKOZEN
Regionale SEO Sprint-pakket

REGIONALE SEO

Versla je concurrentie regionaal!

€ 3499,-

tijdelijk voor

€ 2999,-

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die regionaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op regionale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

Nationale SEO BOOST-pakket

NATIONALE SEO

Versla je concurrentie nationaal!

€ 4499,-

tijdelijk vanaf

€ 3999,-

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die hogere posities in Google willen bereiken op zoekwoorden met sterke, landelijke concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op zoekwoorden met hoge concurrentie
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

Hoe kom je hoger in Google?

Het enige goede antwoord is: Zet in op SEO!

Zoekmachines, zoals Google, willen de gebruikers zo goed mogelijk van dienst zijn. Ze willen dat iedereen zo snel mogelijk bij de informatie uitkomt waar iemand naar op zoek is. Jij kunt ervoor zorgen dat jouw webpagina(‘s) beter zichtbaar worden voor deze zoekmachines.

Het optimaliseren van je webpagina is niet in een paar uurtjes gedaan. Het vergt tijd om je website te optimaliseren op het gebied van techniek, content en autoriteit. Dit kun je zelf doen of je kunt er experts voor inzetten.

Versla je concurrentie

Jij vindt dat jouw nieuwe webpagina de eerste plek verdient, maar op dit moment gaat een ander met die positie aan de haal.
Hoe dan?

Grote kans dat zij een expert in dienst hebben of inhuren die goed onderzoek doet naar de concurrentie. Dit is namelijk cruciaal. Met een goed zoekwoordenonderzoek en concurrentieonderzoek kun jij content creëren die nog vollediger en beter is dan die van anderen.

Houd er wel rekening mee je nooit klaar zult zijn met je SEO-werkzaamheden. Je concurrenten zullen ook niet stilzitten, dus optimaliseren blijf je altijd doen.

Kunnen wij iets voor je betekenen?

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij weten wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en supersnelle dienstverlening. Wel zo fijn, toch?

Vraag gratis adviesgesprek aan!

Veelgestelde vragen

Vindbaar worden in Google is afhankelijk van veel factoren. Om een hoge positie in zoekmachines te bemachtigen met jouw website, zal op veel zaken moeten worden gelet. Denk aan:

  • Laadsnelheid
  • (URL-)structuur
  • Meta-tags
  • Linkbuilding
  • Domeinautoriteit
  • Kwalitatieve content

Al deze aandachtspunten maken onderdeel uit van Search Engine Optimization (SEO).

Hoog ranken in Google kan soms snel gaan, maar meestal heb je er ook een beetje geduld voor nodig. SEO is vaak een investering voor de lange termijn. Maar als je op belangrijke zoekwoorden eenmaal hoge posities scoort, zijn ze vaak goud waard voor jouw organisatie.

Absoluut! Uiteraard is het belangrijk om originele en kwalitatief sterke content aan te bieden op jouw website. Vervolgens is het cruciaal om links te verzamelen die naar jouw website verwijzen. Deze moeten worden geplaatst op de websites van anderen. Het beste is het om links te krijgen van websites die een hoge domeinautoriteit hebben. Zo krijgt jouw website ook steeds meer autoriteit en verkeer. Er zijn partijen die links verkopen, maar let hierbij goed op. Niet alle links zijn even waardevol, dus laat je altijd goed informeren.

Je kunt ervoor kiezen om je website een éénmalige SEO-injectie te geven. Zo kun je al een heel eind komen wat vindbaarheid betreft. Wil je echt je concurrentie voorbijstreven en vóór blijven, dan zul je regelmatig tijd aan SEO moeten besteden.

Het goed aanpakken van (technische) SEO kost behoorlijk wat tijd. Je kunt ervoor kiezen hier zelf mee aan de slag te gaan, maar onze ervaring leert dat veel mensen vastlopen. Je kunt SEO-werkzaamheden ook aan ons uitbesteden. Wij bieden voordelige pakketten aan voor zowel een éénmalige SEO-injectie als een maandelijks SEO-abonnement.

Hoog scoren in Google?

Wij leveren SEO met 100% garantie

Blijvend hoog scoren in Google, maar geen zin in oplopende Google Ads-kosten? Onze ervaren SEO-specialisten brengen je in een gestaag tempo naar de hoogste pagina’s in Google. Wij zorgen voor kwalitatieve linkbuilding, produceren sterke webteksten en zorgen dat je website technisch in orde is (schone code, korte laadsnelheid van de website, duidelijke structuur, etc.).

Aansluiten bij je doelgroep

Zorg dat jouw website een duidelijk, aansprekend en overtuigend verhaal vertelt dat aansluit bij de behoefte van je doelgroep. Het zijn factoren die in belangrijke mate bijdragen aan jouw vindbaarheid in zoekmachines én zorgen voor een hogere conversie.

Hoe beter je website is geoptimaliseerd, des te beter deze vindbaar is jouw doelgroep. Ons doel: pagina 1 in Google bereiken op zoekwoorden die aansluiten bij jouw diensten en producten. Is dat gelukt, dan is het zaak om die posities te behouden. Je concurrentie zit immers niet stil.

Doorlopend proces

SEO is dan ook een doorlopend proces dat veel tijd en aandacht vraagt. Je wilt immers niet terugzakken naar lagere posities. Het is onze uitdaging om je blijvend op pagina 1 in de zoekresultaten te krijgen op zoekwoorden die voor jou cruciaal zijn. De meeste gebruikers van zoekmachines kijken namelijk niet veel verder dan pagina 1.

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu helemaal gratis.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

TIJDELIJKE BONUS!

Lijst met belangrijke zoekwoorden
+ posities van jouw website in Google!
Vraag nu aan!

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten logo's mobiel
Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Naar de inhoud springen