Onze missie

Waarom we doen wat we doen.

Zet online marketeers en tech geeks bij elkaar en er ontstaat ‘digital magic’. Dat vinden wij leuk. Zeker als we dat voor onze klanten mogen doen. Wij helpen jou graag met de beste weboplossingen en het bepalen, uitrollen en succesvol maken van je online strategie.

Razendsnelle ontwikkelingen

Onze samenleving digitaliseert in razend tempo. Nieuwe, revolutionaire ontwikkelingen buitelen over elkaar heen en zijn de voorbode van aardverschuivingen op tal van terreinen.

Dat heeft invloed op ons gedrag, hoe we met elkaar communiceren en hoe we zaken regelen. Dat doen we steeds vaker online. De vraag naar digitale oplossingen neemt daarmee explosief toe.

Wij helpen je graag om jouw bedrijf of organisatie online zo goed mogelijk op de kaart te zetten. Het is onze missie om de beste oplossingen te bieden op het gebied van webdesign en webdevelopment.

Aanvullend helpen we klanten om online optimaal in beeld te komen bij hun doelgroep. Daartoe gebruiken we onze kennis op het gebied van social media, online advertising, SEO en contentmarketing.

Online marketeers van PONCK

Snel en betrouwbaar

We vinden het belangrijk om op een proactieve manier met je mee te denken over jouw uitdagingen en je te helpen om jouw bedrijf of organisatie optimaal online in beeld te brengen bij je doelgroep. Daarnaast begrijpen we de waarde van een betrouwbare partner die snel kan leveren. We doen er alles aan om die partij te zijn voor onze klanten.

One Stop Shop

Wat onderscheidt ons verder van andere onlinemarketingbureaus? Wij zijn graag jouw One Stop Shop voor je online uitdagingen. Het is prettig als je webbouwer ook je website host én het aanspreekpunt is voor de online strategie voor jouw bedrijf. Dat betekent dat we graag alles regelen: van website tot winnende campagnes. Bovendien is onze werkwijze onderbouwd door data. Meten is immers weten. We testen en optimaliseren voortdurend, zodat we maximale prestaties behalen voor onze klanten.

Vijf pijlers

Om onze missie te realiseren, gebruiken we de volgende vijf pijlers als houvast:

 1. Klantgericht
  Onze klanten staan 100% centraal. We willen elke klant de persoonlijke aandacht bieden die hij of zij verdient en we doen alles om aan de specifieke behoeften van elke klant te voldoen.
 2. Betrouwbaar
  Vertrouwen is de basis van elke samenwerking. We doen er alles aan om het in ons gestelde vertrouwen te belonen. Dat laten we zien door er altijd voor onze klanten te zijn en hen zo goed mogelijk te helpen bij het behalen van hun doelen.
 3. Creatief
  We zijn een team van creatieve mensen en geloven dat we klanten het beste kunnen helpen met creatieve oplossingen waarmee ze zich kunnen onderscheiden van hun concurrenten. We willen onze klanten helpen om hun merk te bouwen en een positieve indruk te maken op hun doelgroep.
 4. Data-driven
  Meten is weten. We testen onze oplossingen en maken op basis daarvan keuzes of sturen bij. Zo nemen we betere beslissingen en bedienen we onze klanten zo goed mogelijk.
 5. Proactief
  We zijn voor onze klanten het online marketingteam op afroep, maar denken ook graag proactief mee om hun doelen te bereiken. We willen hen helpen om kansen te benutten en uitdagingen aan te gaan. Zien we mogelijkheden voor jouw organisatie, dan brengen we die dus graag bij je onder de aandacht.

Interesse in een samenwerking?

Neem gerust contact met ons op.
We zijn benieuwd hoe we je kunnen helpen bij jouw online uitdagingen.