Wat zeggen anderen.

Lees de ervaringen van onze klanten.

We doen graag ons uiterste best voor jou. Doen we dat goed? Dat oordeel laten we graag aan anderen over.

Referenties

Voor meerdere van onze projecten heeft PONCK de website en social advertising verzorgd. De communicatie is altijd fijn, ze kunnen snel schakelen en denken actief mee. Wij zijn een tevreden klant!

rebecca-schalk-whd
Rebecca Schalk
Marketing, White House Development
Lokale partij, dat vonden we fijn. Communiceert goed en levert hetgeen op tijd aan zoals beloofd.
david bentley basis bedrijfshuisvesting
David Bentley
Vastgoedadviseur, Basis Bedrijfshuisvesting

Zeer tevreden over de samenwerking met PONCK. We zijn snel en vakkundig ondersteund bij de productie van onze vacaturewebsite, een wervende video voor het aantrekken van nieuwe medewerkers en de online marketing van onze diensten. Uitstekende service waar we veel profijt van hebben binnen onze organisatie. Een aanbeveling waard!

Michiel van den Bovenkamp
Michiel van den Bovenkamp
CEO, Base Logistics Group

We werken zeer prettig samen met PONCK. Ze denken graag mee en reageren tevens snel. PONCK heeft verstand van zaken en is op de hoogte van de laatste trends. Absoluut een aanrader om mee samen te werken.

Esther Blok, Le Cocq Blok Sandrk Advocaten
Esther Blok
Partner, Le Cocq Blok Sandrk Advocaten

In de afweging voor de beste webpartij vond ik één ding heel belangrijk: wie kan mij helpen om een website te maken die ik in flarden al in mijn hoofd heb. Fijn voor de gebruiker, goed in details en een supermooi design. In mijn optiek heb je daarvoor iemand nodig die jouw taal spreekt, iemand die je begrijpt en – in mijn geval – zeker geen lastige begrippen gebruikt. En bovendien: met die ene persoon wil ik praten en niet met alle andere mensen die aan de website werken. Precies die combinatie vond ik bij PONCK. Bij het eerste gesprek voelde het al meteen goed. Vooral het gevoel voor journalistiek en vormgeving spraken mij aan. In de uitvoering bleken die twee punten heel goed van pas te komen, waardoor we in een korte tijd een fantastische website op hebben geleverd. Naast het feit dat ik enorm blij ben met het resultaat, is de weg ernaartoe – het meedenken en de hulp op momenten dat ik die nodig had – voor mij net zo belangrijk geweest. Ik kan de heren van PONCK van harte aanbevelen.

nienke-vermeulen-WSP Midden-Holland
Nienke Vermeulen
Communicatieadviseur, WSP Midden-Holland