Wat is een HROffice-koppeling?

Online marketing zit vol met ingewikkelde termen waar je misschien nog nooit van hebt gehoord. In onze kennisbank behandelen we de meest voorkomende termen. Mis je er één? Laat het ons weten!

HROffice-koppeling

HROffice biedt HR-medewerkers een handige tool om vacatures te plaatsen, reacties van kandidaten te monitoren, afspraken te plannen, campagnes te lanceren op vacatureplatforms en social media en meer.

Een all-in-one-tool om jouw werving- en selectieprocessen zo soepel mogelijk in te richten. HROffice biedt echter zelf geen API (Application Programming Interface) aan voor de koppeling met WordPress-websites.

De koppeling tussen HROffice en jouw WordPress website is een API-koppeling. Dat wil zeggen dat er een ‘brug’ wordt gemaakt tussen twee soorten softwareprogramma’s.

Deze koppeling zorgt er vervolgens voor dat de vacatures die je in HRoffice plaatst automatisch worden doorgestuurd naar en ingeladen in jouw werken-bij-website. Handig en overzichtelijk voor de HR-medewerker en met een minimale kans op fouten en het risico op gedateerde overzichten, omdat je alles in één omgeving kunt beheren.

Wij hebben deze HROffice-koppeling WordPress daarom zelf ontwikkeld en inmiddels voor diverse klanten met succes geïmplementeerd.

htoffice-koppeling wordpress

Begrippenlijst

Onlinemarketingjargon simpel uitgelegd

VRAAG EEN GRATIS SEO SCAN AAN!

Hoe maak je jouw website beter vindbaar in Google?
Vraag NÚ onze gratis SEO Scan aan en ontdek
wat je moet doen om topposities te bereiken!

Wij checken hoe jouw website presteert & geven tips wat je kunt verbeteren.
Interesse? Vul je gegevens in en we gaan snel voor je aan de slag.
Waarde: € 299,-. Nu voor nop.

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meer weten?

Dompel jezelf onder in onze knowledge base.

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

U

Y