NIEUW: De Nr. 1 HROffice-koppeling WordPress!

Bespaar jezelf een hoop programmeerwerk. Wij hebben het vuile werk al voor je gedaan!

Ben je op zoek naar een effectieve koppeling (API) tussen HROffice en jouw recruitmentwebsite op het WordPressplatform? Dan ben je aan het juiste adres! Wij bieden een maatwerkoplossing om jouw werken-bij-website te koppelen aan het recruitmentsysteem van HROffice. Ontdek hoe!

All-in-one-tool!

HROffice biedt HR-medewerkers een handige tool om vacatures te plaatsen, reacties van kandidaten te monitoren, afspraken te plannen, campagnes te lanceren op vacatureplatforms en social media en meer.

Een all-in-one-tool om jouw werving- en selectieprocessen zo soepel mogelijk in te richten. HROffice biedt echter zelf geen API (Application Programming Interface) aan voor de koppeling met WordPress-websites. Wij hebben deze HROffice-koppeling WordPress daarom zelf ontwikkeld en inmiddels voor diverse klanten met succes geïmplementeerd.

htoffice-koppeling wordpress

Hoe werkt de vacaturekoppeling met WordPress?

De koppeling tussen HROffice en jouw WordPress website is een API-koppeling. Dat wil zeggen dat er een ‘brug’ wordt gemaakt tussen twee soorten softwareprogramma’s.

Deze koppeling zorgt er vervolgens voor dat de vacatures die je in HRoffice plaatst automatisch worden doorgestuurd naar en ingeladen in jouw werken-bij-website. Handig en overzichtelijk voor de HR-medewerker en met een minimale kans op fouten en het risico op gedateerde overzichten, omdat je alles in één omgeving kunt beheren.

Wordpress-HROffice-koppeling
HROffice-Wordpress-koppeling

Waarom HROffice met WordPress integreren?

WordPress maakt het kinderlijk eenvoudig om zelf webpagina’s en berichten toe te voegen of bij te werken. Je kunt de website dus voor een groot deel zelf beheren, zonder dat je over veel technische kennis hoeft te beschikken. Daarnaast zorgt de integratie met het HROffice-pakket ervoor dat ook het proces van werving en selectie makkelijk is te onderhouden en dat je vacatures vanuit het recruitmentsysteem naar je website worden verstuurd.

Nieuwe vacatures maak je aan in HROffice en werk je op elk gewenst moment bij. Met een druk op de knop stuur je de nieuwe of geüpdatete vacatures vervolgens door naar je recruitmentwebsite. Allemaal dankzij de slimme koppeling tussen HROffice en WordPress die we hebben ontwikkeld.

Bespaar zeeën van tijd.

Als de koppeling tussen jouw WordPress-website en HROffice eenmaal werkt, ga je zeeën van tijd besparen. Je voert jouw vacaturetekst eenvoudig in in het systeem van HROffice en slaat deze vervolgens op. Daarna check je jouw werken-bij-website en… tadaa!: daar wordt jouw vacature netjes weergegeven.

Je hoeft dus niet meer na te denken over de opmaak en technische aanpassingen om je vacature op de juiste manier weer te geven. Alles is al geregeld via de koppeling met HROffice. Binnen HROffice kun je vervolgens gemakkelijk bijhouden hoe vaak de vacature wordt bekeken, wie er op je vacature solliciteren en eventueel welke kosten je hebt gemaakt voor werving en selectie.

WP-koppeling-HROffice

Voordelen van HROffice

Als de koppeling met je WordPress-website eenmaal werkt, biedt het gebruik van HROffice je allerlei handige voordelen. Je krijgt een veel beter inzicht in wie je kandidaten zijn, hoe ze zich gedragen op je website en welke vacatures het meest populair zijn.

De integratie met tools als Google Analytics geeft je een goed inzicht in je gebruikersstatistieken. Het geeft onder andere inzicht in welke vacatures op de meeste interesse kunnen rekenen, het aantal kandidaten dat heeft gereageerd op een vacature en de kosten die je hebt gemaakt per sollicitant. Dat is waardevolle informatie die je weer kunt gebruiken om werken bij-website verder te optimaliseren.

Zelf doen of uitbesteden?

Er is helaas geen WordPress-plugin die HROffice aanbiedt. Dat maakt het lastig om zelf een koppeling te maken tussen deze systemen. Wel is het mogelijk om middels de API een site met HROffice te koppelen. Hier komt programmeerwerk bij kijken, waar kennis en ervaring voor nodig is. Niet alleen daarom, maar ook wegens tijdgebrek, kiezen veel organisaties ervoor om deze klus uit te besteden.

Een andere goede reden om externe hulp te zoeken, is het feit dat persoonlijke gegevens versleuteld en beveiligd moeten worden. Een toezichthouder checkt of website-eigenaren de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) naleven, op straffe van zware boetes. Kies dus niet alleen voor een partij die technisch onderlegd is, maar ook voor een partner die de letter van de wet kent.

Meer weten? Vraag nu een offerte aan voor een HROffice-koppeling met jouw WordPress-website.

Wil jij jouw WordPress-website laten koppelen aan HROffice? PONCK helpt je graag verder. Wij hebben al meerdere websites gekoppeld aan dit systeem en kunnen je vacaturewebsite dus in korte tijd operationeel krijgen. Laat je gegevens achter en we nemen snel contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.