Online marketing

… want uw klant zoekt steeds vaker op internet

Online marketing is het totaal aan inspanningen die bijdragen aan de vindbaarheid, zichtbaarheid én het succes van uw website. Om uw bedrijf online goed op de kaart te zetten, is een maatwerkaanpak een vereiste. Elke organisatie heeft immers zijn specifieke omstandigheden en uitdagingen.

PONCK maakt graag een gedegen analyse van uw bedrijf en de situatie waarin u zich bevindt. Op basis daarvan ontwikkelen we een uitgekiende online marketingstrategie en zorgen we ervoor dat u beter vindbaar én zichtbaar wordt online.

Onze diensten

 • Hoger in Google

  Uw website hoger laten scoren in Google? Wij zetten zoekmachineoptimalisatie (SEO) en Google Adwords-campagnes in om u beter vindbaar te maken in Google en andere zoekmachines.

 • Online video

  Video is een geweldige manier om uw diensten en producten onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. PONCK brengt u beter in beeld met professionele bedrijfsvideo’s en animatievideo’s.

 • Content Marketing

  Content is en blijft king voor de vindbaarheid van uw website. PONCK helpt u bij de productie van SEO-geoptimaliseerde webteksten, blogs, e-letters ie bijdragen aan sterke online performance.

 • Webdesign

  PONCK ontwikkelt websites die een sterk grafisch design combineren met een uitstekende UserXperience en technisch volledig Google-friendly zijn. Kortom, websites die doen wat je ervan verwacht.

 • Social Media

  Social Media als Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, etc. zijn geweldige leadgenerators voor je organisatie. PONCK realiseert campagnes die in het oog springen en converteren.

Slimmer dan uw concurrenten

Google verwerkt dagelijks ruim 4 miljard (!) zoekopdrachten. Online marketing is daarom voor steeds meer bedrijven en organisaties een onmisbaar onderdeel geworden van de marketingstrategie. Zonder een eigentijdse en goed vindbare website wordt u aan alle kanten voorbijgestreefd door de concurrentie. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

PONCK beschikt over geavanceerde software om uw concurrentie online in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat u op de gewenste zoekwoorden beter scoort dan hen. Weten hoe? Neem contact op.

Meer omzet via internet?

PONCK maakt uw bedrijf beter zichtbaar én vindbaar online!