Direct in beeld bij jouw doelgroep.

Wij leveren gegarandeerd resultaat.

Wil je snel zichtbaar zijn voor mensen die op zoek zijn naar jouw producten of diensten? Dan is zoekmachine adverteren de oplossing.

Online adverteren - PONCK The Web Company

Bewezen aanpak

bullseye-solid

Direct resultaat

Groei sneller

Rapportages

Hoe gaan we te werk bij adverteren in zoekmachines?

Wij hebben veel ervaring met online adverteren in zoekmachines, ook wel bekend als SEA (Search Engine Advertising). Wij brengen jouw organisatie graag onder de aandacht bij jouw doelgroep en halen daarbij het maximale uit je marketingbudget.

1. Onderzoek

Tijdens onze kennismaking komen we graag alles te weten over jouw organisatie. Wie is jouw doelgroep en hoe gedraagt die zich online? Wat wil je bereiken met jouw campagne? Sluit jouw website daar goed op aan? Wij maken een nauwkeurige analyse van jouw huidige situatie.

Hoog scoren in Google
Online adverteren

2. Opzetten campagne

Op basis van onze analyse kijken we samen met jou waar de beste mogelijkheden liggen om meer bezoekers en leads te genereren. Dit plan vormt de basis voor het opzetten van een maatwerkcampagne om te adverteren in zoekmachines, Google’s displaynetwerk, Google Shopping en YouTube.

3. Optimaliseren

Jouw campagne kan al snel live! Na de lancering van de campagne monitoren we nauwlettend hoe de campagne presteert. Op basis van de resultaten optimaliseren we deze steeds verder. Zo bereik je jouw doelgroep steeds beter en verkrijg je meer en betere leads.

Optimaliseren SEA
Online-marketing-bureau-termen

4. Rapportages

Je wilt weten hoe jouw online advertenties presteren. Daarom ontvang je maandelijks een heldere rapportage met resultaten in je inbox. In dit overzicht vind je het aantal bezoekers, klikken, ROAS, CTR, CPC en meer. Zo weet je precies hoe je ervoor staat.

5. Evalueren

Periodiek evalueren we samen met jou de resultaten van je campagnes en sturen bij waar nodig. Transparant, snel en gericht op resultaat. Zo halen we het maximale uit jouw marketingbudget.

Evalueren campagnes

Plan je afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen? Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat jou het beste uitkomt.

Promoot jouw business lokaal, regionaal of nationaal

Betaalbare pakketten. Maandelijks opzegbaar *

* minimale looptijd 3 maanden

PAKKETDOOS SEA abbo Grow!

LOKAAL ADVERTEREN

€ 899,-

€ 749,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw gemeente, stad of dorp? Kies dan voor lokaal adverteren in zoekmachines met ons GROW-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS SEA abbo SPRINT

REGIONAAL ADVERTEREN

€ 1749,-

€ 1499,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie in beeld brengen bij je doelgroep in jouw regio of provincie? Kies dan voor regionaal adverteren in zoekmachines met ons SPRINT-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine & Displaynetwerk 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

PAKKETDOOS SEA abbo BOOST

NATIONAAL ADVERTEREN

€ 3299,-

€ 2999,-

* vanaf/per maand

Wil je jouw bedrijf of organisatie landelijk in beeld brengen bij jouw doelgroep? Kies dan voor nationaal adverteren in zoekmachines met ons BOOST-pakket.

 

✓ Advertenties bovenaan in Google zoekmachine, Displaynetwerk & YouTube 🚀
✓ Incl. opzetten, beheer & optimalisatie campagnes 🛠
✓ Incl. rapportages 📈
✓ Incl. advertentiebudget 💰

Voordelen van zoekmachine adverteren

Tijdens een kennismakingsgesprek komen we graag meer te weten over jouw organisatie en verkennen we met elkaar de beste mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Op basis daarvan maken we een advertentieplan met heldere doelstellingen en inzetbaar advertentiebudget om deze doelen te bereiken.

Heel gericht adverteren

Hoe meer we over jouw doelgroep weten, des te preciezer kunnen we die targeten op de juiste kanalen. Via social media is het bijvoorbeeld mogelijk om heel nauwkeurig te filteren op geslacht, leeftijd, woonplaats, interesses, opleidingsniveau, etc. Door heel gericht te adverteren, is de kans op een match groter en haal je meer rendement uit je advertentiebudget.

Wil je online snel in beeld komen bij jouw doelgroep? Dan is adverteren via zoekmachines en social media een interessante en doeltreffende oplossing. Wij hebben jarenlange ervaring met het gericht in beeld brengen van klanten bij hun doelgroep via online advertising.

Direct resultaat

Zoekmachine adverteren heeft als voordeel – ten opzichte bijvoorbeeld van SEO – dat je snel resultaat ziet. Zodra een campagne live is, wordt jouw bedrijf in beeld gebracht bij een doelgroep die een verhoogde interesse heeft in jouw diensten of producten. Boort jouw boodschap een behoefte aan? Weet je de aandacht van je publiek vast te houden? Heb je een aanbod dat niet is te weerstaan? En, kan de prospect snel tot actie overgaan? Dan is de kans groot dat je snel nieuwe klanten aantrekt. We helpen je graag om jouw bedrijf online op de kaart te zetten.

Koffie doen bij PONCK

Meer uit je Google Ads halen? Vraag een GRATIS SCAN aan.

Heb je al een Google Ads account, maar twijfel je of deze nog wel gezond is? Laat jouw account door ons scannen op zaken als structuur, kwaliteit, meetbaarheid en kansen. Dat doen wij 100% GRATIS voor je. Vul het formulier in en ontvang snel de uitslag!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Online adverteren – welke andere platformen zijn geschikt?

Er zijn verschillende platformen die geschikt zijn voor online adverteren, afhankelijk van je doelgroep en marketingdoelen.

Facebook/Instagram

Facebook en Instagram (onderdeel van Meta) zijn populaire socialemediaplatformen met een groot aantal actieve gebruikers. Hiermee kun je gericht adverteren op basis van demografische gegevens, interesses en gedrag van gebruikers.

Bing Ads

Bing Ads is het advertentieplatform van de zoekmachine Bing. Hoewel Bing een minder groot marktaandeel heeft dan Google, kan het nog steeds een waardevol platform zijn om je bereik te vergroten, vooral als je specifieke doelgroepen wilt targeten.

LinkedIn

LinkedIn is een professioneel netwerkplatform dat ideaal is voor B2B-advertenties. Het stelt je in staat om specifieke zakelijke doelgroepen te targeten op basis van functie, branche en bedrijfsgrootte.

TikTok

Dit populaire platform biedt veel mogelijkheden om je doelgroep te bereiken. Vooral een erg interessante optie voor webshops. Haak aan bij de laatste hype’s en je zorgt er in een handomdraai voor dat jouw producten in beeld verschijnen bij potentiële kopers.

Veelgestelde vragen

Zoekmachine adverteren, ook bekend als Search Engine Advertising (SEA), gaat over het betalen om jouw advertenties bovenaan of naast de ‘normale’ zoekresultaten in zoekmachines te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan die gesponsorde resultaten bovenaan Google!

Met zoekmachine adverteren kun je snel resultaat boeken. Zeker als je online zichtbaarheid te wensen overlaat, is het een snelle en succesvolle manier om jezelf in de spotlight te zetten. Voor de (middel)lange termijn is het raadzaam om ook aandacht te besteden aan de organische vindbaarheid van je website (SEO).

Goede vraag! SEO (Search Engine Optimization) gaat over het optimaliseren van je website om organisch, dus zonder te betalen, hoog te scoren in de zoekresultaten. SEA, daarentegen, gaat over het direct betalen voor die topposities.

Dat hangt echt van jouw doelen af. Begin met een bedrag dat je comfortabel vindt, bekijk de resultaten en stel dan bij. En onthoud: het gaat niet alleen om de hoeveelheid klikken, maar vooral ook om de kwaliteit ervan!

Absoluut niet! Zowel grote als kleine bedrijven kunnen profiteren van SEA. Met een goed gerichte campagne kun je met een beperkt budget al geweldige resultaten behalen.

Er zijn veel metrics om naar te kijken, zoals klikfrequentie (CTR), kosten per klik (CPC) en conversieratio. Maar het belangrijkste is: behaal je je doelen? Of dat nu verkopen, aanmeldingen of iets anders is, zorg ervoor dat je ROI (return on investment) positief is.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK