Case:

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Klant: Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Le Cocq Blok Šandrk Advocaten is een Rotterdams advocatenkantoor, gespecialiseerd in strafrecht. Het fullservice kantoor levert rechtsbijstand in alle fases van het strafproces. Ze treden op voor rechtspersonen en hun bestuurders alsmede voor particulieren wanneer zij in aanraking komen met de politie, FIOD of één van de vele andere opsporingsdiensten en hebben ruime ervaring in de verschillende specialisaties. Le Cocq Blok Šandrk Advocaten adviseert proactief hoe vervolging te voorkomen en/of welke proceshouding in te nemen bij vervolging.

Vraag van klant
Le Cocq Blok Šandrk Advocaten bestaat uit een team van gedreven strafrechtadvocaten. De eerste kennismaking met hun clièntele is vaak via de website. Die moet dus tiptop in orde zijn en bovendien goed vindbaar voor de doelgroep.

Website Le Cocq Blok Šandrk Advocaten
Website Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Werkzaamheden PONCK

In opdracht van Le Cocq Blok Šandrk Advocaten ontwikkelden we daarom een nieuwe corporate website die aan deze wensen en vereisten voldoet.

Omdat de doelgroep zich vaak online oriënteert, is ook de vindbaarheid en zichtbaarheid in zoekmachines een belangrijk aandachtspunt. We gingen daarom aan de slag met gerichte strategieën voor Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Beide resulteren inmiddels in een gestage stroom leads en zorgen voor continuïteit in de nieuwe aanvragen.

  • Webdevelopment
  • SEO
  • Online Advertising

Referentie klant

“We werken zeer prettig samen met PONCK. Ze denken graag mee en reageren tevens snel. PONCK heeft verstand van zaken en is op de hoogte van de laatste trends. Absoluut een aanrader om mee samen te werken.”

Esther Blok
Esther Blok
Partner Le Cocq Blok Šandrk Advocaten

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.