Case:

TailorMinds

Klant: TailorMinds

TailorMinds is een werving- en selectiebureau dat kandidaten bemiddelt die werkzaam zijn in complex technische sectoren. Al ruim 25 jaar is het bedrijf – voorheen bekend als ProjectKwadraat – actief in projectdetachering, coaching en begeleiding van kandidaten en steeds vaker in internationaal recruitment. Onderscheidend vermogen: aandacht voor de persoon achter het profiel.

Website TailorMinds
Website TailorMinds

Vraag van de klant

TailorMinds is al jaren een vaste klant voor wie we mooie projecten hebben mogen doen. De samenwerking begon in 2013, toen er behoefte was aan een nieuwe website die zowel voor de opdrachtgever als de kandidaat aantrekkelijk, overzichtelijk en prettig navigeerbaar was. We zijn inmiddels 2 websites verder en dat beschouwen we als een compliment.

Referentie klant

“We zijn nu bijna 10 jaar aan boord bij PONCK. Ze leveren goede kwaliteit en zetten graag een stap extra. PONCK onderscheidt zich niet alleen door afspraken goed na te komen, ze gaan verder door je wensen zo goed mogelijk neer te zetten. Daardoor is het resultaat boven verwachting. We ervaren PONCK als een betrokken partner die de wil heeft om het einddoel zo goed mogelijk te bereiken. In hun aanpak staat de langetermijnsamenwerking voorop. Ik heb contacten uit mijn netwerk al met succes mogen doorverwijzen naar PONCK en zal dit zeker blijven doen.”

Arjan van Dijk, Directeur TailorMinds
Arjan van Dijk
Directeur TailorMinds

LinkedIn is voor TailorMinds een interessant kanaal en een van de belangrijkste aanjagers voor traffic. Door de jaren heen is het bedrijf steeds beter geworden in het inzetten van dit medium. Daarnaast hebben we ingezet op SEO en Google Ads om verkeer te genereren. Met zogenaamde satellietwebsites vangen we specifiek zoekverkeer op en leiden dit door naar de hoofdwebsite. Ads-campagnes, gericht op buitenlandse markten, brengen het bedrijf onder de aandacht van engineers in andere landen en helpen bij het internationaal recruiten van talent. O, en zeiden we al dat we ook de video-opnames voor onze rekening namen?

  • Webdevelopment
  • SEO
  • Online Advertising
  • Video
Website TailorMinds
Website TailorMinds

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.