Case:

Grofalex

Klant: Grofalex

Grofalex is een ecologisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in oplossingen die voldoen aan de Wet Natuurbescherming bij bouw-, verbouw-, sloop-, en bomenprojecten. Ze maken quickscans (flora en fauna) en bieden uitgebreide vervolgonderzoeken aan. Als gecertificeerd bureau bieden ze deskundig advies bij de aanwezigheid van beschermde dieren en planten. Het doel? Het vinden van groene oplossingen die bouwprojecten mogelijk maken.

Vraag van klant
Vanwege ontevredenheid over de samenwerking met een ander online bureau klopte Grofalex aan bij PONCK. Zijn belangrijkste doel: meer opdrachten binnenkrijgen via de website. Daarnaast wilde Grofalex ook gevonden worden in zoekmachines zoals Google op belangrijke zoekwoorden.

Website Grofalex
Website Grofalex

Werkzaamheden PONCK

Tijdens een intakegesprek hebben we in kaart gebracht wat de pijnpunten zijn van Grofalex en hoe we dit ecologisch adviesbureau het beste kunnen helpen. Uit die analyse kwamen meerdere aandachtspunten die we hebben opgepakt:

  • Re-design website: Overname en modernisering van de website om deze gebruiksvriendelijker te maken en een professionelere uitstraling te geven.
  • Contentontwikkeling: De website uitbreiden met informatieve en kwalitatieve content met duidelijke calls-to-action.
  • SEO-optimalisatie: Verbeteren van vindbaarheid van de website in zoekmachines op voor Grofalex relevante zoekwoorden.
  • Online advertentiecampagnes: Opzetten en continu optimaliseren van online advertentiecampagnes om het maximale aantal aanvragen te genereren.

Referentie klant

“Ik ben ontzettend tevreden over de samenwerking met PONCK. De resultaten zijn heel mooi. Eerlijk gezegd is het zo druk dat we de aanvragen nauwelijks aankunnen. We doen nu online mee met toonaangevende spelers in onze branche. Dat maakt zoveel verschil. De telefoon gaat vaker. Er komen aanvragen per mail. Het gaat voor m’n gevoel op de automatische piloot.”

Ad Huiding
Directeur Grofalex

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.