Case:

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Klant: Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is hét netwerk op het gebied van werken, leren en ontwikkelen. Samen met partners zorgen ze ervoor dat werkgevers, ondernemers en werkzoekenden ondersteuning krijgen als het tegenzit. De mensen staan hierin altijd centraal.

Vraag van klant
Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam stond voor de uitdaging om werkgevers en werkzoekenden op een innovatieve en toegankelijke manier met elkaar te verbinden. Ze wilden een online platform ontwikkelen dat de drempel verlaagt voor werkzoekenden om een kijkje achter de schermen van bedrijven te nemen en dat werkgevers een podium geeft om zichzelf te presenteren aan een nieuwe doelgroep.

Website Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Website Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Werkzaamheden PONCK

PONCK ontwikkelde op het domein Bedrijven in Zicht.com een website waarop bedrijven en werkzoekenden zich kunnen aanmelden. Het platform biedt werkgevers de mogelijkheid om een profiel aan te maken waarop ze informatie kunnen delen over hun organisatie. Geïnteresseerden kunnen vervolgens door het aanbod van geregistreerde bedrijven zoeken naar werkgevers bij wie ze graag eens op bezoek gaan.

Het platform biedt werkgevers de mogelijkheid om hun deuren laagdrempelig open te stellen voor geïnteresseerde kandidaten. We hebben een gebruiksvriendelijk online platform gebouwd dat werkgevers in staat stelt om hun bedrijfsprofiel te creëren en werkzoekenden uit te nodigen voor bedrijfsbezoeken.

De eerste projectweek in november 2023 leverde direct een overweldigend aantal deelnemers op:

  • 125 deelnemende bedrijven  
  • 700+ bedrijfsbezoeken

Referentie klant

“Ik ben heel blij met de samenwerking met PONCK. Ze hebben in korte tijd het platform kunnen opleveren in een stijl die helemaal past bij ons. De communicatie is prettig, snel en ze houden zich altijd aan afspraken. Het proces verliep heel soepel en ik waardeer ook de flexibiliteit. Als er halsoverkop een aanpassing moest worden doorgevoerd, werd dit meteen opgepakt. Top!”

Jurgen Doedel
Accountmanager bij Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Door deze samenwerking tussen PONCK en Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam is er een krachtig platform ontwikkeld dat werkgevers en werkzoekenden in Amsterdam en omliggende gemeenten op een succesvolle en laagdrempelige manier met elkaar verbindt.

Wij kijken ernaar uit om in samenwerking met gemeenten meer successen te behalen en bij te dragen aan een inclusievere arbeidsmarkt.

Mobiele website Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam
Mobiele website Regionaal Werkcentrum Groot-Amsterdam

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.