Case:

White House Development

Klant:
White House Development

White House Development (WHD) is een vastgoedontwikkelaar en investeerder met een voorliefde voor bijzondere locaties en historisch erfgoed. De afgelopen jaren realiseerde het bedrijf spraakmakende en prijswinnende projecten in Gouda, waaronder Kaaspakhuis, Rijksadministratie, De Schoolmeester en Het Weeshuis.

Websites White House Development
Websites White House Development

Vraag van de klant

We hebben in opdracht van White House Development de corporate website en diverse projectwebsites (Theaterzicht, Schoolmeester, Burgemeesterkwartier) ontwikkeld. Bij de projectwebsites was de interactie met de doelgroep en informatievoorziening rondom het project telkens een belangrijk speerpunt. Hoe houd je geïnteresseerden op de hoogte en aangehaakt? We realiseerden compacte, overzichtelijke websites met inschrijfmogelijkheden voor nieuwsbrieven en de mogelijkheid tot het invullen van enquêtes.

Referentie klant

“Voor meerdere van onze projecten heeft Ponck de website en social advertising verzorgd. Het is altijd een fijne communicatie, ze kunnen snel schakelen en denken actief mee. Wij zijn een tevreden klant!”

Rebecca Schalk
Rebecca Schalk
Marketingadviseur, White House Development

Voor het woningproject De Schoolmeester in de binnenstad van Gouda ontwikkelden we na oplevering van de website een social mediacampagne. Daarbij richtten we ons op inwoners in en rondom de grote steden in de Randstad voor wie een uitwijk naar een kleinere provinciestad met een historisch hart een aantrekkelijke optie zou kunnen zijn, onder meer vanwege een gunstigere prijsstelling.

  • Webdevelopment
  • Webbeheer
  • Social Advertising
Websites White House Development
Websites White House Development

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.