Case:

Gemeente Gouda

Klant: Gemeente Gouda

Gemeente Gouda heeft als lokaal bestuursorgaan een breed palet aan taken en verantwoordelijkheden voor haar inwoners. Een onderdeel daarvan is het bieden van ondersteuning aan ondernemers, studenten en werkzoekenden bij allerlei uitdagingen rondom werkgelegenheid. Maar ook citymarketing staat hoog op de agenda. PONCK ondersteunt de gemeente al jaren bij diverse activiteiten.

Vraag van klant
Creëer platformen die voor een zo groot mogelijk deel van de samenleving toegankelijk zijn en na oplevering gemakkelijk te onderhouden zijn door communicatiemedewerkers binnen Gemeente Gouda.

Websites Gemeente Gouda
Websites Gemeente Gouda

Werkzaamheden PONCK

We hebben in opdracht van Gemeente Gouda diverse websites gebouwd die zowel werkgevers, ondernemers, werkzoekenden en studenten helpen bij hun zoektocht naar personeel en werkgelegenheid. Voorbeelden zijn de websites voor WSP Midden-Holland, RMT Midden-Holland en Binnenkijken Bij Bedrijven.

  • Webdevelopment
  • Toegankelijkheid
  • Online Advertising

Referentie klant

“In de afweging voor de beste webpartij vond ik één ding heel belangrijk: wie kan mij helpen om een website te maken die ik in flarden al in mijn hoofd heb. Fijn voor de gebruiker, goed in details en een supermooi design. In mijn optiek heb je daarvoor iemand nodig die jouw taal spreekt, iemand die je begrijpt en – in mijn geval – zeker geen lastige begrippen gebruikt. En bovendien: met die ene persoon wil ik praten en niet met alle andere mensen die aan de website werken. Precies die combinatie vond ik bij PONCK. Bij het eerste gesprek voelde het al meteen goed. Vooral het gevoel voor journalistiek en vormgeving spraken mij aan. In de uitvoering bleken die twee punten heel goed van pas te komen, waardoor we in een korte tijd een fantastische website op hebben geleverd. Naast het feit dat ik enorm blij ben met het resultaat, is de weg ernaartoe – het meedenken en de hulp op momenten dat ik die nodig had – voor mij net zo belangrijk geweest. Ik kan PONCK van harte aanbevelen.”

Nienke Vermeulen
Nienke Vermeulen
Communicatie-adviseur, WSP Midden-Holland

Naast ondersteuning bij het bouwen en onderhouden van websites helpen we de gemeente al jaren bij de promotie van activiteiten in de stad. We kijken per seizoen naar de actuele activiteiten en zorgen voor gerichte promotie onder de doelgroep via online advertising. Het is een mooie bijdrage aan de groeiende populariteit van Gouda onder toeristen en dagjesmensen!

Websites Gemeente Gouda
Websites Gemeente Gouda

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.