Case:

E-chopper Adventures

Klant: E-chopper Adventures

E-chopper Adventures verhuurt E-choppers en Fatbikes in het Groene Hart. Op 12 startlocaties in de regio kunnen particulieren en bedrijven een chopper huren, eventueel in combinatie met een arrangement of activiteit.

Vraag van klant
Productie van een huisstijl en website met webshop-functionaliteit om reserveringen van e-choppers te kunnen doen. Belangrijke aandachtspunten hierbij waren: een duurzame en stoere uitstraling.

E-chopper
E-chopper

Werkzaamheden PONCK

  • Ontwikkeling website. Een nieuw en fris webdesign met koppeling met een boekingsmodule. De website laat bezoekers gemakkelijk E-choppers reserveren op een specifieke locatie en tijdstip.
  • Video. Voor de website en de online campagnes hebben we een wervende video geproduceerd, een mooie combinatie van actie- en luchtbeelden met behulp van drones.
  • Online advertentiecampagnes. Opzetten en optimaliseren van online advertentiecampagnes om de juiste doelgroep te bereiken en het maximale aantal aanvragen te genereren.
  • Data. Inzichtelijk maken hoeveel bestellingen er vanuit online campagnes worden gedaan en wat de waarde per bestelling is. Deze informatie is cruciaal voor het optimaliseren van je campagnes.

Referentie klant

“PONCK is voor ons al jarenlang de partij die voor de Goudse IJsbaan rondom het Stadhuis in Gouda de online marketing verzorgt. Toen wij vorig jaar ons nieuwe bedrijfsonderdeel ‘E-Chopper Adventures’ wilden lanceren, hebben wij niet geaarzeld maar PONCK gevraagd om voor ons de website te bouwen. Waarom? Omdat zij onze gedachte erachter begrijpen en kunnen vertalen. De website zo inrichten dat deze aantrekkelijk is zonder poespas, vindbaar voor de potentiële klanten en simpel bruikbaar voor navigatie. Kortom, tevreden met hoofdletter T.”

Remko van der Hammen
Remko van der Hammen
Directeur, Grand Canyon

Resultaten

De aanpassingen die we hebben gedaan in samenwerking met E-Chopper Adventures hebben tot mooie resultaten geleid. Enkele highlights:

  • 50.000 bezoekers op de website in een periode van 8 maanden
  • Meer van 1,4 miljoen vertoningen in Google zoekadvertenties
  • Een ROAS (Return On Ad Spend) van 4,85
E-chopper
E-chopper

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.