Case:

Base Logistics Group

Klant: Base Logistics Group

De Base Logistics Group is een snelgroeiende speler op het gebied van internationale logistieke dienstverlening. De groep bestaat op het moment van schrijven uit de bedrijven Base Logistics, HealthLink Europe en SLS Benelux met gezamenlijk circa 550 medewerkers. De dienstverlening bestaat uit Transport Management, Warehouse Management, Service Parts Logistics en Medical Logistics.

Vraag van klant
Base Logistics kwam een aantal jaren geleden naar ons toe met de vraag om de corporate website onder handen te nemen. De bestaande website was gedateerd en al een paar keer gehackt. Aan ons de vraag om een nieuwe website te bouwen met een fris design en bestand tegen aanvallen van buitenaf. Een opdracht die we met veel plezier hebben opgepakt.

Werkzaamheden PONCK

Deze eerste opdracht markeerde het begin van een jarenlange samenwerking waarbij we naast het onderhoud van de hoofdwebsite ook diverse jobsites hebben ontwikkeld en een bijdrage zijn gaan leveren aan de online advertising. Een van de uitdagingen voor de Base Logistics Group is het vinden van personeel voor het grote aantal vacatures. Om deze vacatures onder de aandacht te brengen van de juiste kandidaten onderhouden we doorlopend advertising campagnes via het advertising netwerk van Google en sturen de klant maandelijks rapportages met de resultaten.

  • Webdevelopment
  • Online advertising

Referentie klant

“Zeer tevreden over de samenwerking met PONCK. We zijn snel en vakkundig ondersteund bij de productie van onze (vacature)websites, een wervende video voor het aantrekken van nieuwe medewerkers en de online marketing van onze diensten. Uitstekende service waar we veel profijt van hebben binnen onze organisatie. Een aanbeveling waard!”

Michiel van den Bovenkamp
CEO Base Logistics Group

Deel deze case!

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.