Gratis SEO Scan
van jouw website.

Gratis SEO Scan van jouw website.

Is jouw website niet goed zichtbaar in Google en andere zoekmachines? Het antwoord ligt misschien wel in dit rapport. Normaal € 299,-. Tijdelijk GRATIS. Altijd vrijblijvend.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom een SEO Scan?

Wanneer het verkeer op je website tegenvalt, kan een SEO Scan inzicht geven in de oorzaken hiervan. Een SEO Scan is een technische scan van je website. Het laat zien hoe zoekmachinevriendelijk je website is en wat je kunt doen om jouw website te verbeteren. Wil je weten welke belangrijke SEO-onderdelen wij meenemen in de scan? Dat hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

SEO Analyse

Wil je jouw website op de belangrijkste punten optimaliseren? We maken het eenvoudig voor je. Volg simpelweg het analyserapport van jouw website. Hierin benoemen we alle SEO-fouten. Denk aan 404-meldingen, broken links, ontbrekende alt-teksten, dubbele content, en véél meer. Los ze op en verbeter je posities.

Snelheid van je website

De snelheid van je website heeft niet alleen invloed op de ervaring van je bezoekers, maar beïnvloedt ook je ranking in zoekmachines. Onze SEO Scan laat zien hoe je website presteert en wat er nodig is om de snelheid van je website te vergroten.

Backlinks

Een SEO Scan is niet volledig zonder een overzicht van backlinks. Deze audit laat zien welke websites naar jouw website linken. Ook krijg je een waardevol inzicht in je domeinscore en een beeld van je algemene verkeersdata.

Vraag jouw SEO Scan direct aan.

Ontvang binnen 24 uur onze gratis analyse voor een betere online zichtbaarheid.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.