Gratis SEO scan
van jouw website.

Gratis SEO scan van jouw website.

Moeite om meer verkeer naar je website te krijgen? Het antwoord ligt misschien wel in dit GRATIS rapport!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom is een SEO Scan een goed idee?

Wanneer het verkeer op je website tegenvalt, is het verstandig een SEO Scan te doen. Dit is een technische scan van je website waarbij je erachter komt hoe zoekmachinevriendelijk je website is en hoe deze presteert volgens Google. Zo krijg jij precies te zien op welke punten je jouw website kunt verbeteren.

Natuurlijk is het handig om te weten welke belangrijke SEO-onderdelen wij meenemen in de scan. Dat hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

Niet onbelangrijk, de SEO Scan is echt helemaal gratis!

SEO Analyse

Als je meer zoekverkeer wilt, hoef je alleen maar het website analyserapport te volgen. Hier staan alle SEO-fouten in die je moet oplossen om je positie te verbeteren.

SEO Check

Ontvang een complete lijst van de fouten waardoor jouw website de topposities in Google nu niet kan bereiken. Deze SEO Scan laat zien welke aanpassingen de meeste impact hebben en hoe moeilijk het is om ze uit te voeren. Nadat je wijzigingen hebt aangebracht, kun je een nieuw rapport aanvragen en controleren of je het goed hebt gedaan.

Snelheid van je website

De snelheid van je website heeft niet alleen invloed op de ervaring van je bezoekers, maar beïnvloedt ook op hoe je website scoort in zoekmachines. Als je hoog wilt ranken, is een grondige website-analyse nodig en kun je niet alleen maar naar veelgebruikte SEO-factoren kijken.

Backlinks

Een SEO Scan is niet volledig zonder een controle van je backlinks. Deze audit laat zien wie naar jouw website linkt, je domeinscore en algemene verkeersdata. En als je de URL van een concurrent invult, kun je zien wie er naar hen linkt met de anchortext van elke link.

Op welke zoekwoorden
scoort jouw website?

Is jouw website
technisch in orde?

Wie zijn je belangrijkste
concurrenten?

Gratis SEO Scan van jouw website.

Vraag jouw scan nu gratis aan en zet de eerste stap naar groei van jouw organisatie!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!
Skip to content