Nieuwe website De Jodan Boys is live

nieuwe website jodan boys

De nieuwe website van CVV De Jodan Boys is live. Vorige week lanceerden we het resultaat van een intensieve samenwerking van ruim een half jaar. Een omvangrijk project en een mooie uitdaging. 

De facelift was nodig. De oude website van de voetbalvereniging was gedateerd geraakt en nodig toe aan een make-over. Een belangrijke wens van de vereniging was om een heldere structuur neer te zetten. Eenvoudige navigatie die bezoekers gemakkelijk en snel naar de juiste pagina’s leidt. Wij hebben de website daarom van de grond af aan opnieuw opgebouwd en een duidelijke structuur gegeven

 

Functioneel ontwerp

De Jodan Boys heeft een groot aantal leden. Deze leden hebben allemaal verschillende informatie nodig. Onze uitdaging: ervoor zorgen dat elke bezoeker relevante informatie op een eenvoudige manier kan vinden (Usability). Op de pagina ‘Jeugd’ verschijnt bijvoorbeeld uitsluitend nieuws over de jeugd. Ook zijn de relevante teampagina’s en commissies hier gemakkelijk te benaderen.

De website heeft een moderne look waarbij meer nadruk ligt op visuele elementen. Er is meer ruimte voor afbeeldingen. De hoeveelheid tekst per pagina wordt zo minimaal mogelijk gehouden. Het grafisch design van de website brengt alles samen en zorgt voor een sterk verbeterde User Experience.

 

Beheer

Bij een frisse start horen goede voornemens: de nieuwe website moet helder en overzichtelijk blijven.

Een uitdaging als je bedenkt dat veel mensen binnen de vereniging zich bezighouden met het beheer en onderhoud. We hebben de beheerrechten specifiek afgestemd op de gebruikers. Zo heeft elke gebruiker toegang tot onderdelen van de website die voor hem/haar relevant zijn.

Dit voorkomt bovendien dat men per ongeluk aanpassingen doet op pagina’s waartoe men niet bevoegd is. Op deze manier bewaak je het overzicht binnen een grote organisatie.

Deel dit bericht!

Wie heeft dit bericht geschreven?

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.