‘Goede vindbaarheid van mijn website heeft me geweldige opdrachten opgeleverd’

bedrijfsadviseur-leendert-tanis

Leendert Tanis is bedrijfsadviseur Organisatie en Management. Hij helpt (middel)grote organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsvoering. Zijn website is een belangrijk instrument om bij klanten in beeld te komen. ‘Het is cruciaal dat ik op internet vindbaar ben.’

Tanis kent het klappen van de zweep. Met 35 jaar ervaring als ondernemer weet hij in welke situaties organisaties verzeild kunnen raken. Zijn uitdaging: meer rust en rendement realiseren. ‘Ik schud de boel financieel op en zorg dat een ondernemer of directeur weer ruimte krijgt in zijn hoofd.’

Waarom is online vindbaarheid belangrijk voor uw bedrijf?
Wie op zoek is naar iets, begint vaak met een zoekopdracht in Google. Dagelijks worden daar miljarden vragen ingetikt. Als je als bedrijf wordt gevonden op relevante zoekopdrachten is dat goud waard voor je onderneming. De vindbaarheid van mijn persoon, mijn bedrijf en mijn competenties is van groot belang voor het succes van mijn onderneming.

Hoe heeft PONCK u daarbij geholpen?
Wat PONCK onderscheidt, is dat ze niet alleen je website optimaliseren, maar strategisch meedenken over je kansen als bedrijf. Waar liggen jouw competenties als organisatie? Waar liggen de mogelijkheden als het gaat om het verbeteren van je vindbaarheid op internet? Wie zijn je concurrenten? Op basis daarvan gaan ze aan de slag. En dat werkt.

Heeft u een voorbeeld van een concreet resultaat?
Begin 2015 heb ik een online platform gelanceerd dat ondernemers helpt bij het schrijven van een businessplan. Het succes hiervan wordt voor een belangrijk deel bepaald door de vindbaarheid in zoekmachines. Binnen enkele maanden scoorde ik een pagina 1-notering in Google. Het heeft me al geweldige opdrachten opgeleverd.

Zou u PONCK bij anderen aanbevelen?
Zonder twijfel. Als ondernemer kijk je zakelijk naar je investeringen. Het rendement dat ik dankzij PONCK behaal, overstijgt de investeringen met gemak. Bovendien kan ik me nu focussen op de dingen waar ik goed in ben. Ook PONCK zorgt in dat opzicht voor meer rust en rendement in een organisatie.

Deel dit bericht!

Wie heeft dit bericht geschreven?

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.