Zoekmachine optimalisatie

… op weg naar pagina 1 in Google!

Google Friendly webdesign

Onder zoekmachineoptimalisatie (ook wel SEO = Search Engine Optimization) verstaan we alle inspanningen die bijdragen aan een betere vindbaarheid en hogere score van uw website in zoekmachines.

U kunt daarbij denken aan de technische optimalisatie van uw website (is de code juist, is de laadsnelheid van de pagina’s in orde, is er een duidelijke structuur aangebracht, etc.), linkbuilding en ook de inhoud van uw website is extreem belangrijk.

Wat is de boodschap van uw website? Sluit de content van uw website aan bij het zoekgedrag van uw doelgroep? Spreekt u de taal van uw doelgroep? Etc.

Zoekmachine optimalisatie is voortdurend proces

Hoe beter uw website is geoptimaliseerd, hoe beter deze vindbaar is voor Google-bots. Het is daarbij wenselijk om op diverse zoekwoorden (of combinaties daarvan) pagina-1 resultaten te behalen. De meeste gebruikers van zoekmachines kijken namelijk niet veel verder dan de zoekresultaten op de eerste pagina.

Als u er in bent geslaagd om bij de beste tien resultaten (pagina 1) te komen, zit het werk er nog niet op. Uw concurrentie zit immers niet stil. SEO is dan ook een doorlopend proces dat veel tijd en aandacht vraagt.

  • Al vanaf € 299,- per maand

    Een investering die u snel terugverdient.

  • Significant meer verkeer naar uw website

    Zie het aantal bezoekers sterk toenemen.

  • Garantie voor omzetstijging

    Meer verkeer. Meer klanten. Meer omzet.

MEER OMZET VIA INTERNET?

PONCK maakt uw bedrijf beter zichtbaar én vindbaar online!