Hét online marketingbureau

…voor gedreven organisaties!

PONCK werkt vanuit het historische hart van Gouda voor bedrijven en organisaties in heel Nederland, maar is voornamelijk actief in de regio Gouda, Rotterdam en Den Haag.

Als onlinemarketingbureau helpen wij bedrijven succesvol te zijn op internet. Onze kracht ligt in het zichtbaar maken van de diensten, producten én websites van bedrijven voor hun potentiële klanten. Een website heeft immers pas echt toegevoegde waarde als deze ook vindbaar is in zoekmachines, zoals Google, YouTube en Bing.

Ook zetten we animatievideo, contentmarketing en social media in om uw organisatie beter onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wat drijft ons?

Wat zorgt ervoor dat wij elke ochtend weer met een glimlach naar ons werk gaan? Dat we zin hebben om aan de slag te gaan? Het prachtige pand? De prima espresso? Het helpt 🙂 Maar het is vooral de drive om onze klanten een fantastisch online product te bezorgen. Visueel. Inhoudelijk. En gemakkelijk vindbaar voor de doelgroep.

Wij noemen dat het verspreiden van online happiness. Het internet stikt immers van de verborgen schatten. Parels van websites met geweldige producten en diensten die nauwelijks bezoekers hebben. Simpelweg omdat het bedrijven en ondernemers ontbreekt aan de kennis, kunde of tijd om met online marketing aan de slag te gaan. PONCK brengt daar graag verandering in. Het internet is klaar voor uw bedrijf. U ook?

Kies ook voor online succes!

Online marketingbureau PONCK beheerst alle aspecten van zoekmachineoptimalisatie (SEO): van linkbuilding tot de volledige technische, visuele en inhoudelijke optimalisatie van uw website. Uiteraard ook voor mobiel. Daarnaast zijn we zeer bedreven op het gebied van contentmarketing, webdesign, usability, online adverteren, social media en het produceren van (animatie)video’s. Kortom, we beschikken over een breed arsenaal aan middelen om uw bedrijf online stevig op de kaart te zetten.

Samen uit de startblokken?

Nieuwe klanten kunnen rekenen op een zorgvuldige intake. Indien aanwezig maken we een scan van uw bestaande website. We analyseren uw doelgroep grondig en onderzoeken met welke instrumenten we u het beste in beeld kunnen brengen bij uw potentiële klant. Daarna volgt een adviesgesprek waarin we samen bepalen hoe we het beste uit de startblokken kunnen gaan.

Start chat
1
Hoi! 👋

Heb je een vraag? We zijn het snelst bereikbaar via de app. Stuur gerust een berichtje!