SEO bureau Gouda

SEO bureau Gouda

PONCK is een snelgroeiende speler op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het bureau – gevestigd in het historische centrum van Gouda – werd in 2014 opgericht door ondernemers Wim Glas en Jeoffrey Veenstra. Beiden beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van content marketing, webdesign en zoekmachineoptimalisatie.

PONCK is ontstaan vanuit de behoefte om uitstekende SEO-diensten bereikbaar te maken voor elk bedrijf, groot en klein. Veel aanbieders van SEO-diensten rekenen torenhoge maandelijkse bedragen voor hun dienstverlening. Op zich verklaarbaar, want zoekmachineoptimalisatie is een arbeidsintensief en eindeloos proces. Doordat wij onze werkzaamheden echter slim hebben georganiseerd, kunnen we onze diensten tegen zeer scherpe prijzen aanbieden.

Al bij het goedkoopste SEO-abonnement zien klanten hun bezoekersaantallen gemiddeld met 80 procent toenemen. De meeste bedrijven verdienen die investering met gemak binnen een jaar terug. Daarna wordt het pas echt leuk!

PONCK is gevestigd in het centrum van Gouda. Wij bieden onze SEO-diensten aan voor bedrijven en organisaties in heel Nederland en zijn ook inzetbaar op de Belgische markt.