Webdesign Gouda!

Sterk ontwerp. Snelle levering.

Jouw website is de thuisbasis voor al je online activiteiten. Doordacht webdesign is daar onlosmakelijk mee verbonden. De inrichting, uitstraling en functionaliteit van jouw website zijn in grote mate bepalend voor jouw online succes. Vanuit ons kantoor in de binnenstad van Gouda helpen we je daar graag bij!

Webdesign-Michael-Waterreus

15+ JAAR ERVARING

DESIGN OP MAAT

SNEL ONLINE

UITSTEKENDE SUPPORT

Website laten maken?

Kies voor onze professionele en persoonlijke aanpak.

WordPress Webdesign Gouda

PONCK | The Web Company is gevestigd aan Peperstraat 35 in Gouda, op een steenworp afstand van de historische Markt. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het maken van de vertaalslag van klantwensen naar een sterke online presentatie.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we honderden websites voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij zijn door de wol geverfd op het gebied van webdesign en webdevelopment.

Al onze websites bouwen we op basis van WordPress, het populairste en meest gebruiksvriendelijke systeem ter wereld. Interesse? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met creatief en functioneel webdesign uit Gouda.

Afgestemd op jouw wensen

Wat maakt een website succesvol? Naast techniek, uitstraling en de juiste user flow is het in onze ogen cruciaal dat je in zee gaat met een partij die in staat is jouw bedrijf te doorgronden. Een bureau dat begrijpt wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten of doelgroep.

Zonder dat inzicht is het onmogelijk om jouw organisatie op de juiste manier online te presenteren en aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep. En juist online luistert dit bijzonder nauw.

Immers, je concurrent is maar twee klikken verwijderd. Het is dus zaak je bezoeker direct te boeien en te binden. PONCK ontwikkelde al honderden websites voor uiteenlopende klanten. Kies ook voor ervaring.

Hoe maken we jouw website?

Wij bouwen websites op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheidWe brengen je in 4 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw bedrijf.

1. Intake

Tijdens onze kennismaking komen we graag van alles te weten over jouw bedrijf. We willen graag begrijpen wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten. Met die informatie kunnen we jouw bedrijf op de juiste manier online presenteren.

Intakegesprek
Coderen en productie website

2. Productie

We starten met een heldere planning van de werkzaamheden. We geven aan wat we van jou nodig hebben en vertellen je wanneer je wat kunt verwachten. Sit back and relax. Wij gaan ons uiterste best doen om een mooie website voor je te bouwen.

3. Feedback

De website staat in grote lijnen. Spannend moment, want we gaan die nu aan je laten zien. Vervolgens ben jij aan zet. Wij horen graag wat jij ervan vindt en welke aanpassingen je wilt, zodat de website helemaal naar wens wordt.

Online marketing overleg
Website launch

4. Launch

Is alle feedback verwerkt? Dan doen we een laatste controle en plannen samen met jou een mooi moment om de website naar de definitieve locatie te verhuizen. Het is tijd om live te gaan en het nieuws wereldkundig te maken. Cheers!

Plan je afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen?
Plan een vrijblijvende intake op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij hebben oog voor jou. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en snelle service. Wat ons betreft de meest duurzame manier van samenwerken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Veelgestelde vragen

De websites die wij maken zijn altijd maatwerk. We kunnen daarom voor alle bedrijven en organisaties in Gouda en omgeving iets betekenen. We hebben veel ervaring met het werken voor overheidsinstanties, makelaars, projectontwikkelaars, advocatenkantoren, werving- en selectiebureaus en logistieke organisaties. Maar ook voor de lokale ondernemer in Gouda kunnen wij een aantrekkelijk en sterk webdesign op maat maken.

De kosten voor een website zijn sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor zzp’ers of de kleine zelfstandige kunnen we al aanbieden vanaf € 1499,-. Wil je echter een uitgebreide website met veel pagina’s en bijzondere functionaliteiten, dan nemen de kosten toe. Een doordacht webdesign dat is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Een professioneel webbureau is transparant over eerder geleverd werk. Zoek op de website van het webbureau naar het portfolio, klantcases en bekijk referenties van klanten in Gouda die je zijn voorgegaan. Zo krijg je een goede indruk van wat een bureau qua webdesign in huis heeft. Ga je kennismaken? Informeer dan ook naar de werkwijze. Hoe gaat een bureau te werk? Hoe betrekken ze jou in het proces? Heb je vragen, stel ze gerust!

Bij PONCK zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Je bent geen nummer in een wachtrij. We kiezen voor een persoonlijke werkwijze, supersnelle dienstverlening en zijn gericht op de beste resultaten voor jou. We hebben een enthousiast team dat zin heeft om voor jouw bedrijf of organisatie in Gouda aan de slag te gaan. Webdesigner in Gouda nodig? Wij zijn er voor je!

Na een positieve intake en een akkoord op de opdracht gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Gemiddeld duurt de productie van een website circa 4 weken van start productie tot livegang. Bij grote projecten duurt dit uiteraard langer. Wil je bijvoorbeeld een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om specifiek maatwerk dan bepalen we samen wat een haalbare planning is. Bedrijf in Gouda (of daar buiten) en op zoek naar een lokale partij voor jouw nieuwe website? Wij helpen je graag!

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK