Nice to meet you logo

Samen het ijs breken?

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op onze website.

PONCK | The Web Company is een online marketingbureau in het mooie historische centrum van Gouda. Je vindt ons kantoor in de Peperstraat, op een steenworp afstand van de Goudse ijsbaan.

Wij zijn sterk in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress-websites en webshops en zorgen ervoor dat deze uitstekend zichtbaar en vindbaar worden online. Dat doen we door sterke advertentiecampagnes (SEA) voor je te bedenken en je website organisch vindbaar te maken in zoekmachines (SEO).

Ook meer succes online? Voor ons is het een koud kunstje 😉

PONCK het team binnen

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij hebben oog voor jou. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en snelle service. Wat ons betreft de meest duurzame manier van samenwerken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Hoe goed scoort jouw website?

De kwaliteit van je website is afhankelijk van veel factoren. Is jouw website grafisch bij de tijd? Hoe is de stand van de techniek? Kunnen bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken (UX)? En zijn de teksten geoptimaliseerd voor vindbaarheid in zoekmachines? Wij kijken graag hoe jouw website scoort en wat er misschien beter kan. Onze Quickscan is tijdelijk gratis. Vraag ‘m nu aan.

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK