Meer cliënten via internet?

Creëer rust en stabiele groei.

Is uw advocatenkantoor onvoldoende zichtbaar online? Wij hebben ervaring in de branche en helpen u graag om beter in beeld te komen bij uw doelgroep.

Vrouwe Justitia

15+ JAAR ERVARING

STRATEGISCH STERK

bullseye-solid

FOCUS OP RESULTAAT

MEER CLIËNTEN

Word het succesvolste kantoor in uw regio

PONCK helpt advocatenkantoren om lokaal en regionaal beter vindbaar te worden op internet. Handig, want er wordt online veel gezocht naar diensten van advocaten. Zo wordt er gemiddeld 1600 keer per maand gezocht naar ‘arbeidsrecht advocaat’ en 2400 keer naar een ‘strafrechtadvocaat’. Jammer als dit uw expertise heeft, maar u niet vindbaar bent op deze termen.

Dagelijks zoeken duizenden Nederlanders naar juridische hulp en een betrouwbare advocaat die hun belangen kan behartigen. Die zoektocht begint vaak online. Wij zorgen ervoor dat uw advocatenkantoor hogere posities gaat scoren bij voor u relevante zoekopdrachten. Dat heeft veel voordelen. Zodra u hogere posities hebt in de zoekresultaten van Google (en andere zoekmachines) neemt het aantal bezoekers aan uw website toe.

Voorsprong door ervaring
PONCK analyseert en denkt mee over de zoekopdrachten die het meest relevant zijn voor uw advocatenkantoor. Wij bedienen al jaren klanten binnen de advocatuur en hebben daarmee een voorsprong op andere onlinemarketingbureaus.

online-marketing-advocaten

Onze aanpak

We starten met een nulmeting om een beeld te krijgen van uw huidige situatie. Wat gaat er al goed, wat kan beter? Voor een compleet beeld raden we daarom altijd een strategische sessie aan. Uiteraard kunt u ook losse diensten afnemen.

Strategische sessie

We trappen graag af met een strategische sessie. Hierin komen we graag van alles te weten over uw kantoor. Welke rechtsgebieden vereisen de meeste aandacht? Waar is er ruimte voor meer opdrachten? Zo ontdekken we waar er voor u kansen liggen en hoe we u op de juiste manier in beeld kunnen brengen bij uw doelgroep.

Intakegesprek
Website laten maken

Effectieve website

Uw website is een belangrijk onderdeel van uw online identiteit. Wij kijken kritisch naar de opzet, uitstraling, tekst, gebruikte USP’s, userflow en conversiepaden. Vaak zien we daar nog veel mogelijkheden voor verbetering. Belangrijkste doel: meer aanvragen realiseren via uw website.

In beeld bij uw doelgroep

Is uw website in orde? Dan is het tijd om potentiële cliënten naar uw website te loodsen. Hiervoor hanteren we diverse strategieën (SEO, SEA, E-mailmarketing) en online kanalen, zoals Google Ads, Meta (Facebook, Instagram) LinkedIn.

Online marketing overleg
Koffie doen bij PONCK

Contentmarketing

Een beproefde manier om meer verkeer naar uw website te leiden is door content te publiceren die aansluit bij de interesses van uw doelgroep. Tijdens een creatieve brainstormsessie bedenken we samen met u ideeën die de input gaan vormen voor blogs, nieuwsberichten, social media posts, etc. Ook in de uitvoering kunnen we u hierbij ondersteunen.

Plan uw afspraak

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen doen? Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat u het beste uitkomt.

Uw advocatenkantoor beter vindbaar in Google?

Wij helpen u naar pagina 1 🚀

Hoog scoren in Google op zoekwoorden die belangrijk zijn voor uw advocatenkantoor is niet makkelijk. De concurrentie is groot. Veel advocatenkantoren hebben inmiddels weleens een SEO-bureau in de arm genomen om hun positie op internet te versterken. Waar moet u beginnen?

Garantie op resultaat

Als wij de zoveelste website zijn waarop u bent terechtgekomen en u ziet door de bomen het bos niet meer, dan begrijpen we dat volledig. Er is een woud aan online bureaus dat fantastische resultaten belooft, maar wie geeft u garanties?
Wij beloven u dat we uw website in de periode die we met elkaar afspreken naar significant betere posities brengen in de zoekresultaten. U gaat dus echt merken dat uw website beter wordt gevonden en meer verkeer oplevert!

Tijdens een intakegesprek proberen we zo goed mogelijk boven water te krijgen wat uw wensen en behoeften zijn. Dat doen we aan de hand van een gerichte en compacte vragenlijst.

Snel aan de slag

Tijdens de intake leren we uw praktijk kennen en leren we begrijpen met welke oplossing u het beste bent geholpen. Na dit gesprek sturen we u binnen 24 uur ons voorstel. Bent u akkoord, dan gaan we snel voor u aan de slag.

Interesse gewekt? Neem contact met ons op.

Trots op de advocatenkantoren voor wie we werken

Bos-van-eck-logo
Logo act Fort Advocaten
le-cocq-logo
dornstedt-logo