Online marketing

… want uw klant zoekt steeds vaker op internet

Online marketing

Online marketing is het totaal aan inspanningen die bijdragen aan de vindbaarheid, zichtbaarheid én het succes van uw website. Om uw bedrijf online goed op de kaart te zetten, is een maatwerkaanpak een vereiste. Elke organisatie heeft immers zijn specifieke omstandigheden en uitdagingen.

PONCK maakt graag een gedegen analyse van uw bedrijf en de situatie waarin u zich bevindt. Op basis daarvan ontwikkelen we een uitgekiende online marketingstrategie en zorgen we ervoor dat u beter vindbaar én zichtbaar wordt online.

Slimmer dan uw concurrenten

Google verwerkt dagelijks ruim 4 miljard (!) zoekopdrachten. Online marketing is daarom voor steeds meer bedrijven en organisaties een onmisbaar onderdeel geworden van de marketingstrategie. Zonder een eigentijdse en goed vindbare website wordt u aan alle kanten voorbijgestreefd door de concurrentie. Dat wilt u natuurlijk voorkomen.

PONCK beschikt over geavanceerde software om uw concurrentie online in kaart te brengen en ervoor te zorgen dat u op de gewenste zoekwoorden beter scoort dan hen. Weten hoe? Neem contact op.

Meer omzet via internet?

PONCK maakt uw bedrijf beter zichtbaar én vindbaar online!

  • Online doelgroep en afzetmarkt in kaart

  • Heldere analyse van uw (online) concurrentie

  • Continue optimalisatie van uw website

  • Significante toename webverkeer