Webdesign Vlaardingen!

Sterk ontwerp. Snelle levering.

Jouw website is de thuisbasis voor al je online activiteiten. Doordacht webdesign is daar onlosmakelijk mee verbonden. De inrichting, uitstraling en functionaliteit van jouw website zijn in grote mate bepalend voor jouw online succes. We helpen jouw bedrijf of organisatie uit Vlaardingen daar graag bij!

DESIGN OP MAAT

100+ TEVREDEN KLANTEN

99,99% UPTIME

VEILIG ONLINE

Website laten maken?

Wij maken het kiezen graag makkelijker

WordPress Webdesign Vlaardingen

PONCK is actief als online marketingbureau voor bedrijven en organisaties in de Randstad, waaronder Vlaardingen. Wij hebben ruime ervaring met het maken van de vertaalslag van klantwensen naar een sterke online presentatie. Webdesign Vlaardingen.

In de afgelopen 15 jaar ontwikkelden we honderden websites voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij zijn door de wol geverfd op het gebied van webdesign en webdevelopment. We bouwen al onze websites op basis van WordPress, het populairste en meest gebruiksvriendelijke systeem ter wereld. Interesse? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking.

Afgestemd op jouw wensen

Wat maakt een website succesvol? Het is in onze ogen cruciaal dat je in zee gaat met een partij die in staat is jouw bedrijf te doorgronden. Die begrijpt wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten. Zonder dat inzicht is het onmogelijk om jouw organisatie op de juiste manier online te presenteren en aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep.

En juist online luistert dit bijzonder nauw. Immers, je concurrent is maar twee klikken verwijderd. Het is dus zaak je bezoeker direct te boeien en te binden. PONCK ontwikkelde al honderden websites voor uiteenlopende klanten. Waaronder in Vlaardingen. Kies ook voor ervaring.

Kies de weboplossing die bij je past

Betaalbare pakketten voor elke fase van je onderneming.

PAKKETDOOS WEB Basis!

BASIS

ZZP/Klein MKB

€ 2999,-

tijdelijk vanaf

€ 2499,-

De beste oplossing als je als ZZP’er of kleine onderneming een frisse website zoekt waarop je je portfolio en diensten of producten kunt tonen. Professioneel voor de dag komen? Dit is jouw pakket.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 8 pagina’s
✓ Levertijd 2-4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 35,-/mnd

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS WEB Business!

BUSINESS

MKB

€ 6499,-

tijdelijk vanaf

€ 5999,-

Dé oplossing voor MKB-organisaties die extra functionaliteit nodig hebben binnen hun website. Denk aan boekingsmogelijkheden of meertalige websites.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 20 pagina’s
✓ Levertijd 4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ Incl. 20 stockfoto’s
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 49,-/mnd

PAKKETDOOS WEB Premium

PREMIUM

MKB/Corporate

€ 9499,-

tijdelijk vanaf

€ 8999,-

Voor grote organisaties die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor hun website is dit pakket de beste oplossing. Specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

✓ WordPress CMS
✓ Onbeperkt aantal pagina’s
✓ Levertijd in overleg
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Premium security (SSL, Wordfence, Spamguard)
✓ Inzicht in statistieken
✓ Geoptimaliseerd voor SEO
✓ Incl. 45 backlinks van hoge kwaliteit
✓ Incl. 30 stockfoto’s
✓ Redactie webteksten
✓ 100% maatwerk
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 99,-/mnd

Hoe maken we jouw website?

Wij bouwen websites op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
We brengen je in 4 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw bedrijf.

1.INTAKE

2.PRODUCTIE

3.FEEDBACK

4.LAUNCH

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij hebben oog voor jou. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en snelle service. Wat ons betreft de meest duurzame manier van samenwerken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Ik wil graag hulp bij:
Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen uit Vlaardingen

Ons webdesign is altijd maatwerk. We kunnen daarom voor alle bedrijven en organisaties in Vlaardingen iets betekenen. We hebben veel ervaring met het werken voor overheidsinstanties, makelaars, advocaten, projectontwikkelaars, logistieke bedrijven en werving- en selectiebureaus. Maar ook zeker voor de lokale ondernemer in Vlaardingen kunnen wij een mooi en sterk webdesign op maat maken.

Dit is sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor zzp’ers of de kleine zelfstandige kunnen we al aanbieden vanaf € 1499,-. Wil je echter een uitgebreide website met heel veel pagina’s waar meer maatwerk voor nodig is, dan nemen de kosten toe. Een goed webdesign die is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt altijd om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Of een webbureau in Vlaardingen goed werk levert, weet je vaak pas als de samenwerking van start is gegaan. Toch kun je alvast een beetje een idee krijgen over wat een webbureau nou echt allemaal kan. Bekijk bijvoorbeeld de cases op de website en lees de klanten reviews. Hier kun je al vaak belangrijke informatie vinden.

Vraag ook gerust eens naar de werkwijze. Hoe gaat een bureau te werk? Hoe betrekken ze jou in het proces? Heb je vragen, stel ze dan gerust! Webdesign Vlaardingen op maat!

Bij PONCK weten wij wie je bent. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. We hebben een persoonlijke werkwijze en zijn gericht op een resultaten en een supersnelle dienstverlening.

We hebben een enorm enthousiast team dat zin heeft om voor jouw bedrijf of organisatie in Vlaardingen aan de slag te gaan.
Webdesign Vlaardingen nodig? Wij staan voor je klaar!

Uiteraard gaan we voor jouw bedrijf uit Vlaardingen snel aan de slag. Gemiddeld genomen, is een website binnen 2 tot 4 weken online – grote projecten uitgezonderd. Uiteraard is dit altijd afhankelijk van de wensen die je hebt.

Wil je een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om ander speciaal maatwerk dan bepalen we de levertijd altijd in overleg. Webdesign Vlaardingen op maat!