Webdesign
Nieuwerkerk
aan den IJssel!

Sterk ontwerp. Snelle levering.

Jouw website is de thuisbasis voor al je online activiteiten. Doordacht webdesign is daar onlosmakelijk mee verbonden. De inrichting, uitstraling en functionaliteit van jouw website zijn in grote mate bepalend voor jouw online succes. We helpen jouw bedrijf of organisatie uit Nieuwerkerk aan den IJssel daar graag bij!

DESIGN OP MAAT

100+ TEVREDEN KLANTEN

99,99% UPTIME

VEILIG ONLINE

Website laten maken?

Wij maken het kiezen graag makkelijker

WordPress Webdesign Nieuwerkerk aan den IJssel

PONCK is een web- en onlinemarketingbureau voor bedrijven en organisaties in de Randstad, waaronder Nieuwerkerk aan den IJssel. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het maken van de vertaalslag van klantwensen naar een sterke online presentatie.

In de afgelopen jaren ontwikkelden we honderden websites voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Wij zijn door de wol geverfd op het gebied van webdesign en webdevelopment. We bouwen al onze websites op basis van WordPress, het populairste en meest gebruiksvriendelijke systeem ter wereld. Bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvende kennismaking met ons creatieve en functionele webdesign.

Afgestemd op jouw wensen

Wat maakt een website succesvol? Het is in onze ogen cruciaal dat je in zee gaat met een partij die in staat is jouw bedrijf te doorgronden. Een bureau dat begrijpt wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten of doelgroep. Zonder dat inzicht is het onmogelijk om jouw organisatie op de juiste manier online te presenteren en aan te sluiten bij de belevingswereld van jouw doelgroep.

En juist online luistert dit bijzonder nauw. Immers, je concurrent is maar twee klikken verwijderd. Het is dus zaak je bezoeker direct te boeien en te binden. PONCK ontwikkelde al honderden websites voor uiteenlopende klanten. Kies ook voor ervaring.

Kies de weboplossing die bij je past

Betaalbare pakketten voor elke fase van je onderneming.

PAKKETDOOS WEB Basis!

BASIS

ZZP/Klein MKB

€ 2999,-

tijdelijk vanaf

€ 2499,-

De beste oplossing als je als ZZP’er of kleine onderneming een frisse website zoekt waarop je je portfolio en diensten of producten kunt tonen. Professioneel voor de dag komen? Dit is jouw pakket.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 8 pagina’s
✓ Levertijd 2-4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 35,-/mnd

MEEST GEKOZEN
PAKKETDOOS WEB Business!

BUSINESS

MKB

€ 6499,-

tijdelijk vanaf

€ 5999,-

Dé oplossing voor MKB-organisaties die extra functionaliteit nodig hebben binnen hun website. Denk aan boekingsmogelijkheden of meertalige websites.

✓ WordPress CMS
✓ Tot 20 pagina’s
✓ Levertijd 4 weken
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Beveiligde verbinding met SSL-certificaat
✓ Inzicht in statistieken
✓ SEO-ready
✓ Incl. 20 stockfoto’s
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 49,-/mnd

PAKKETDOOS WEB Premium

PREMIUM

MKB/Corporate

€ 9499,-

tijdelijk vanaf

€ 8999,-

Voor grote organisaties die op zoek zijn naar een maatwerkoplossing voor hun website is dit pakket de beste oplossing. Specifieke wensen? Vraag naar de mogelijkheden.

✓ WordPress CMS
✓ Onbeperkt aantal pagina’s
✓ Levertijd in overleg
✓ Uitstekend zelf te onderhouden
✓ Geschikt voor mobiel, tablet, desktop
✓ Premium security (SSL, Wordfence, Spamguard)
✓ Inzicht in statistieken
✓ Geoptimaliseerd voor SEO
✓ Incl. 45 backlinks van hoge kwaliteit
✓ Incl. 30 stockfoto’s
✓ Redactie webteksten
✓ 100% maatwerk
✓ excl. hosting, onderhoud, e-mail à € 99,-/mnd

Hoe maken we jouw website?

Wij bouwen websites op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.
We brengen je in 4 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw bedrijf.

1.INTAKE

2.PRODUCTIE

3.FEEDBACK

4.LAUNCH

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij hebben oog voor jou. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en snelle service. Wat ons betreft de meest duurzame manier van samenwerken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK

Vraag een offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen uit Nieuwerkerk aan den IJssel

De websites die wij maken zijn altijd maatwerk. We kunnen daarom voor alle bedrijven en organisaties in Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving iets betekenen. We hebben veel ervaring met het werken voor overheidsinstanties, makelaars, projectontwikkelaars, advocatenkantoren, werving- en selectiebureaus en logistieke organisaties. Maar ook voor de lokale ondernemer in Nieuwerkerk aan den IJssel kunnen wij een aantrekkelijk en sterk webdesign op maat maken.

De kosten voor een website zijn sterk afhankelijk van de wensen die je hebt. Een basiswebsite voor zzp’ers of de kleine zelfstandige kunnen we al aanbieden vanaf € 1499,-. Wil je echter een uitgebreide website met veel pagina’s en bijzondere functionaliteiten, dan nemen de kosten toe. Een doordacht webdesign dat is afgestemd op jouw specifieke wensen vraagt om maatwerk. Wij garanderen je dat je bij PONCK altijd waar voor je geld krijgt.

Een professioneel webbureau in Nieuwerkerk aan den IJssel is transparant over eerder geleverd werk. Zoek op de website van het webbureau naar het portfolio, klantcases en bekijk referenties van klanten in Nieuwerkerk aan den IJssel die je zijn voorgegaan. Zo krijg je een goede indruk van wat een bureau qua webdesign in huis heeft. Ga je kennismaken? Informeer dan ook naar de werkwijze. Hoe gaat een bureau te werk? Hoe betrekken ze jou in het proces? Heb je vragen, stel ze gerust!

Bij PONCK zijn we oprecht geïnteresseerd in onze klanten. Je bent geen nummer in een wachtrij. We kiezen voor een persoonlijke werkwijze, supersnelle dienstverlening en zijn gericht op de beste resultaten voor jou.
We hebben een enthousiast team dat zin heeft om voor jouw bedrijf of organisatie in Nieuwerkerk aan den IJssel aan de slag te gaan. Webdesigner in Nieuwerkerk aan den IJssel nodig? Wij zijn er voor je!

Na een positieve intake en een akkoord op de opdracht gaan we zo snel mogelijk voor je aan de slag. Gemiddeld duurt de productie van een website circa 4 weken van start productie tot livegang. Bij grote projecten duurt dit uiteraard langer. Wil je bijvoorbeeld een webshop met duizenden artikelen laten maken of vraagt jouw website om specifiek maatwerk dan bepalen we samen wat een haalbare planning is. Bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel (of daar buiten) en op zoek naar een partij voor jouw nieuwe website? Wij helpen je graag!