SEO bureau Capelle aan den IJssel.

ONLINE VINDBAARHEID = GROEI.

Krijgt jouw website te weinig bezoekers? Wij helpen je graag beter vindbaar worden in zoekmachines. Als je goed vindbaar bent in Google, klikken meer mensen door naar je website. Meer potentiële klanten dus. Maar hoe word je online beter gevonden? Wij helpen je daar graag bij!

100+ tevreden klanten

15+ jaar ervaring

100% garantie

Hoger in Google?

Fasten your seatbelts.

Wat is SEO?

SEO is de afkorting voor Search Engine Optimization. Of in het Nederlands: zoekmachine optimalisatie.

SEO omvat alle inspanningen die eraan bijdragen om (de pagina’s op) jouw website zo hoog mogelijk te laten ranken in de zoekresultaten van zoekmachines, zoals Google.

Hoe hoger jouw positie in een zoekmachine, des te beter je vindbaar bent voor mensen die op zoek zijn naar jouw diensten, producten en informatie. Topposities in Google zijn dan ook goud waard voor je bedrijf.

Voorbeeldje. Voor een klant van ons realiseerden we een top-3 notering in een populaire coachingstechniek. Vanaf het moment dat de website de top-10 binnenkwam, stroomden er aanvragen binnen. Gemiddelde orderwaarde: € 1750,-.

In tegenstelling tot online adverteren, kost het bereiken van hoge organische posities in zoekmachines vaak enige tijd. SEO wordt daarom ook gezien als een investering voor de lange(re) termijn. Maar afhankelijk van de concurrentie kun je soms al heel snel goede resultaten bereiken. Bovendien profiteer je vaak langdurig van een verworven positie.

SEO-werkzaamheden

Bij het optimaliseren van de vindbaarheid van je website werken we aan drie belangrijke onderdelen.

Autoriteit: Hoe betrouwbaar is jouw website volgens Google? De autoriteit van je website wordt in belangrijke mate bepaald aan de hand van het aantal backlinks naar je website en de waarde daarvan. Wij helpen je om de autoriteit van je website sterk te vergroten.

Content: Zoekmachines vertonen graag websites die zo goed mogelijk aansluiten bij de zoekopdracht van een gebruiker. De content – of: inhoud – van je website is dus zeer belangrijk. We optimaliseren alle informatie (tekst, afbeeldingen, blogs, landingspagina’s, etc.) op jouw website voor een zo goed mogelijke score in zoekmachines.

Technische SEO: De technische staat van jouw website is een derde, cruciale factor voor de positie van je website in zoekmachines. Denk daarbij aan de architectuur van je website, sitemaps, paginastructuur, pagespeed, de functionaliteit op verschillende apparaten, etc. Wij zorgen dat de techniek tiptop in orde is.

Boost jouw website!

✅ Vaste prijs  |   ✅ Maatwerk oplossing  |  ✅ Maandelijks opzegbaar  |  ✅ 100% garantie op resultaat.

SEO abonnement GROW

SEO GROW

Versla je concurrentie LOKAAL!

vanaf

€ 599,-

€ 499,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die lokaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op lokale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

MEEST GEKOZEN
SEO abonnement SPRINT

SEO SPRINT

Versla je concurrentie REGIONAAL!

vanaf

€ 1099,-

€ 999,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die regionaal hogere posities in Google willen bereiken dan hun directe concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging posities op regionale zoekwoorden
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

SEO abonnement BOOST

SEO BOOST

Versla je concurrentie NATIONAAL!

vanaf

€ 2499,-

€ 1999,-/maand

Hét beste SEO-pakket voor bedrijven die hogere posities in Google willen bereiken op zoekwoorden met sterke, landelijke concurrentie. Winnend SEO-pakket met 100% garantie op resultaat!

✓ Stijging op zoekwoorden met hoge concurrentie
✓ Pagina-1 posities in Google
✓ Stijging verkeer naar website
✓ 100% garantie op resultaat
✓ Geen Resultaat. Geld Terug.

Hoe gaan we te werk?

In 4 stappen naar topposities in Google.

1.Nulmeting

2.Optimalisatie

3.Autoriteit

4.Techniek

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wij bouwen graag mee aan jouw droom

Wat wil jij bereiken? De sky is the limit

Alle diensten onder één dak

Eén loket voor al je vragen? Dat zijn wij graag. Wij ontzorgen je van A tot Z op het gebied van webdesign, marketingstrategie, online vindbaarheid, adverteren, contentmarketing en méér!

Bij de tijd & bijgeschoold

De ontwikkelingen binnen online marketing volgen elkaar razendsnel op. Je moet dus scherp blijven. Wij houden onze kennis up-to-date door elk jaar opnieuw onze kennis te toetsen en certificaten te behalen.

Persoonlijk en resultaatgericht

Wij hebben oog voor jou. Onze klanten zijn geen nummer in een wachtrij. Wij staan voor persoonlijke, resultaatgerichte en snelle service. Wat ons betreft de meest duurzame manier van samenwerken.

Vraag een gratis adviesgesprek aan!

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK

Op zoek naar hét SEO bureau Capelle aan den IJssel?

Veelgestelde vragen over SEO

Vindbaar worden in Google is afhankelijk van veel factoren. Om een hoge positie in zoekmachines te bemachtigen met jouw website, zul je op veel zaken moeten letten. Denk aan:

  • Laadsnelheid
  • (URL-)structuur
  • Meta-tags
  • Linkbuilding
  • Domeinautoriteit
  • Kwalitatieve content

Al deze aandachtspunten maken onderdeel uit van Search Engine Optimization (SEO). Afhankelijk van je wensen, bepalen we een geschikte aanpak om lokaal, regionaal of landelijk beter vindbaar te worden. Op zoek naar hét SEO bureau Capelle aan den IJssel? PONCK is je graag van dienst.

Hoog ranken in Google kan soms snel gaan, maar meestal heb je er ook een beetje geduld voor nodig. SEO is vaak een investering voor de lange termijn. Maar als je op belangrijke zoekwoorden eenmaal hoge posities scoort, zijn ze vaak goud waard voor jouw organisatie. Op zoek naar het SEO bureau Capelle aan den IJssel? PONCK is je graag van dienst.

Je kunt ervoor kiezen om je website een éénmalige SEO-injectie te geven door een SEO bureau. Zo kun je al een heel eind komen wat vindbaarheid betreft. Wil je echt je concurrentie voorbijstreven en vóór blijven, dan zul je regelmatig tijd aan SEO moeten besteden. Op zoek naar het SEO bureau Capelle aan den IJssel? PONCK is je graag van dienst.

Het goed aanpakken van SEO kost behoorlijk wat tijd. Je kunt ervoor kiezen hier zelf mee aan de slag te gaan, maar onze ervaring leert dat veel mensen vastlopen. Je kunt SEO-werkzaamheden ook aan ons uitbesteden. Wij bieden aantrekkelijke en betaalbare SEO-pakketten aan met 100% garantie op resultaat. Vaak verdien je deze investering al na een aantal maanden dubbel en dwars terug. Op zoek naar hét SEO bureau Capelle aan den IJssel? PONCK is je graag van dienst.

 

Absoluut! Backlinks van andere websites zijn een van de belangrijkste rankingfactoren voor websites. Wie hoger wil scoren in zoekmachines doet er verstandig om backlinks te (laten) plaatsen op websites met een hoge Domain Rating. Dat is gunstig voor de autoriteit van jouw website en draagt bij aan hogere rankings. Er zijn partijen die backlinks verkopen, maar let goed op. Niet alle backlinks zijn even waardevol, dus laat je altijd goed informeren. Op zoek naar een betrouwbaar en ervaren SEO bureau Capelle aan den IJssel? PONCK is je graag van dienst.