Satelliet website

Slimme fuik voor zoekverkeer

Satelliet websites (of: satellietwebsites) zijn een uitstekende manier om de online vindbaarheid van uw bedrijf of een deel van uw dienstverlening/productaanbod een supersnelle injectie te geven.

PONCK bouwt satelliet websites waarbij de focus ligt op één specifiek onderdeel van uw dienstverlening of één enkel product. Door te kiezen voor zeer specifieke domeinnamen boeken we met deze websites doorgaans razendsnel een hoge notering in Google. Vervolgens leiden we bezoekers van deze website naar uw hoofdwebsite. Het resultaat? Meer verkeer, meer omzet.

Extreem relevant

De slimmigheid van een satelliet website zit in de doelgerichtheid. Door op een bepaald onderdeel van uw diensten of producten in te zoomen, is een satelliet website extreem relevant op specifiek zoekgedrag. Zodoende kunnen we snel een hoge notering boeken in Google. De satelliet website fungeert daarmee als een fuik voor bepaalde zoekopdrachten. De bezoekers die op de satelliet website terechtkomen, worden slim doorgeleid naar een relevante pagina op uw hoofdwebsite.

Wat is een satelliet website?

Een satelliet website werkt als volgt. Stel u heeft een tassenwinkel in Den Haag met de fraaie naam Mooi Meegenomen. U biedt een ruim assortiment met uiteenlopende tassen aan.

In de nieuwe collectie bevindt zich een Gucci-tas die al snel een bestseller blijkt te zijn. Iedereen wil hem hebben. Er is echter één probleem: u bent niet de enige die deze tas verkoopt. Hoe zorgt u er nu voor dat iedereen in Den Haag toch naar ú toekomt als ze deze tas willen hebben?

In een markt met veel concurrentie is het niet altijd eenvoudig om op productniveau hoge Google-posities te bereiken met een website. Een satelliet website biedt dan uitkomst.

Als we voor de tassenwinkel in Den Haag een satellietwebsite creëren met de domeinnaam www.guccitas-denhaag.nl kunnen we snel een goede positie scoren als mensen zoeken naar “Gucci tas Den Haag”. De bezoekers die op deze website uitkomen, krijgen de informatie die ze zoeken en kunnen direct doorklikken naar de website van uw winkel waar men de tas eventueel direct kan bestellen.

Satelliet website laten maken?

PONCK realiseert snel en professioneel uw satelliet website!

  • Verover een sterke positie in een niche

  • Bemachtig een extra positie in Google

  • Laat uw omzet in een hoger tempo groeien

  • Verdien een lage investering simpel terug