Het Team

De gezichten van PONCK

Wie zitten er achter online marketingbureau PONCK uit Gouda? Wij stellen onze medewerkers graag aan je voor!

Wim Glas

Wim Glas

Copywriting & Online marketing

Wim studeerde Journalistiek & Voorlichting aan de CHE. Jarenlang werkte hij als journalist en (eind)redacteur voor diverse organisaties. Sinds 2007 is hij zich gaan toeleggen op online communicatie en online marketing. Als zelfstandig professional (GLAS Tekst & Communicatie) werkte Wim voor uiteenlopende opdrachtgevers als ING, Toyota, Rijksoverheid, Albert Heijn, Kamer van Koophandel, Parnassia Groep en tal van bedrijven in het MKB. Samen met Jeoffrey Veenstra richtte Wim in 2014 PONCK op.

Sterk in: Contentmarketing, SEO, Copywriting

Stuur mij een e-mail

Jeoffrey Veenstra

Jeoffrey Veenstra

Webdesign & SEO

Jeoffrey combineert diepgaande kennis van techniek met een vakkundig oog voor design en brengt deze twee werelden telkens weer op een verrassende manier samen. Met jarenlange ervaring als softwareprogrammeur op zak (hij ontwikkelde o.a. de SnelStartlijn) besloot Jeoffrey in 2007 als zelfstandig webdesigner aan de slag te gaan en richtte Webattic op. In 2014 bundelde hij de krachten met Wim Glas. Samen richtten ze PONCK op. Vandaag de dag vormen techniek, design en online vindbaarheid de belangrijkste pijlers in zijn werk.

Sterk in: Webdesign, SEO, SEA

Stuur mij een e-mail

Marianne Slaa

Marianne Slaa

Back Office

Waar ben je als bedrijf zonder een deugdelijke administratie? Juist: nergens! Marianne bewaakt het financiële reilen en zeilen van PONCK, verzorgt de boekhouding en is een kei in debiteuren- en crediteurenadministratie. Ook levert ze een belangrijke bijdrage aan de algehele administratie van het bureau. Marianne is punctueel, toegewijd en by far de leukste cijferfetisjist die we kennen.

Sterk in: Boekhouding, Administratie, Procesbewaking

Stuur mij een e-mail

Michael Waterreus

Michael Waterreus

Web- & Graphic design

Michael brengt web en design echt bij elkaar. Zijn ruime ervaring in zowel offline als online design zorgt voor de link waarbij design en usability centraal staan. Altijd op zoek naar de beste oplossingen zodat jouw website er niet alleen mooi uit ziet, maar ook goed en snel gebruikt kan worden. Huisstijl nodig? Ook daar draait hij zijn hand niet voor om.

Sterk in: Usability, Creatie & Webdesign,
Stuur mij een e-mail

Johannes Olie

Johannes Olie

Mediadeveloper & SEO-medewerker

Johannes volgde de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkelaar aan het MBO Rijnland College in Gouda. Zet hem voor een beeldscherm en hij is volkomen in zijn element. Johannes volgde zijn stage bij PONCK. Dat beviel zo goed dat we hem nog steeds graag inschakelen voor complexe developmentuitdagingen. Daar wordt Johannes namelijk ontzettend gelukkig van. Ook op het gebied van SEO is Johannes inmiddels een expert. Hoger scoren in Google? Johannes regelt het!

Sterk in: Coderen, SEO, Koken

Daniël Veenstra

Daniël Veenstra

Design & Fotografie

Daniël is een creatieve geest met een sterke drive naar originaliteit. Altijd op zoek naar het ‘net-iets-anders-gevoel’ in het uitdenken van een concept, het maken van een foto of een ontwerp. Daniël heeft ruime ervaring voor een breed spectrum van aansprekende klanten, waaronder: Aids Fonds, ANWB, Boels Rental, Cordaid, De Persgroep, Euromaster, Greenpeace, Hartstichting, Jack’s Casino, James Hardie, Kwik-Fit, Leger des Heils en Lucas Bols.

Sterk in: Concept, Design & Fotografie