Online marketingbureau Gouda

PONCK: Sparringpartner voor ambitieuze organisaties

Westhaven 65 Gouda

PONCK is een online marketingbureau in Gouda. Wij werken vanuit het historische hart van Gouda voor bedrijven en organisaties in heel Nederland, maar zijn voornamelijk actief in de regio Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

Als online marketingbureau in Gouda helpen wij bedrijven succesvol te zijn op internet. Onze kracht ligt in het zichtbaar maken van de diensten, producten én websites van bedrijven voor hun potentiële klanten. Wij gebruiken daarvoor alle bekende online platforms en kanalen.

Sterke online campagnes

Wilt u beter vindbaar worden in Google? Wij maken uw bedrijf zichtbaar in het Google Zoeknetwerk én het Google Displaynetwerk. We ontwikkelen daarvoor sterke SEO-campagnes en Adwords-campagnes die tot meer verkeer naar uw website leiden. Ook analyseren we uw website. Is deze gebruiksvriendelijk en makkelijk navigeerbaar? Waar nodig kunnen we uw website optimaliseren zodat ook uw conversiepercentages stijgen.

Verder zijn we zeer ervaren in het opzetten van social media-campagnes. Denk aan Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, YouTube, etc. We creëren doordachte campagnes die nauwkeurig worden afgestemd en getarget op de juiste doelgroepen. U zult versteld staan van de resultaten.