Hoe maak ik een succes van mijn website?

Online marketing

Frustreert het u ook? U heeft fors geïnvesteerd in uw bedrijfswebsite, maar die levert u eigenlijk niks of veel te weinig op. Het aantal bezoekers is te verwaarlozen. En de mensen die wél uw website bezoeken, zijn na een aantal klikken weer weg. Het resultaat: geen klanten, geen omzet. Vertwijfeld vraagt u zich af: hoe maak ik een succes van mijn website?

In een tijd waarin iedereen (dus ook uw potentiële klant) online zoekt naar goederen en diensten, is het van levensbelang om uw bedrijf of organisatie op een juiste en prominente manier in beeld te brengen.

Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. De concurrentie is immers moordend. Het is niet eenvoudig om uw bedrijf of organisatie tussen al dat geweld goed in de schijnwerpers te zetten. En dus is dit de realiteit van veel organisaties:

  • een website zonder bezoekers
  • die geen leads/klanten genereert
  • en geen omzet oplevert

Wat moet ik doen?

Het succes van een website begint met het genereren van voldoende bezoekers.

Vergelijk het eens met een schoenenwinkel. U kunt een geweldige schoenenzaak hebben en over de prachtigste collecties schoenen beschikken, maar zonder bezoekers zult u nooit één enkel paar schoenen verkopen.

Echter, als de winkel een gestage stroom bezoekers kent, is de kans groot dat u met regelmaat een paar schoenen verkoopt. Sterker nog, als de kwaliteit om over naar huis te schrijven is, de prijzen concurrerend en het personeel vriendelijk en behulpzaam – dan is het niet ondenkbaar dat de schoenendozen de winkel uitvliegen.

Geweldige leadgenerator

Op internet is het feitelijk niet anders. Als u ervoor zorgt dat uw website voldoende bezoekers heeft, de inrichting aantrekkelijk is en er goede service wordt verleend, dan kan uw website een geweldige lead- en omzetgenerator worden voor uw organisatie.

PONCK kan u daarbij helpen. Wij maken bedrijven en organisaties succesvol online met behulp van:

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact op en vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.