Webshop laten maken?

Wij doen het snel, vakkundig en effectief!

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en converterende webshops. Dat doen we voor geweldig leuke opdrachtgevers.

Webdesign-Michael-Waterreus

15+ JAAR ERVARING

DESIGN OP MAAT

SNEL ONLINE

UITSTEKENDE SUPPORT

Hoe maken we jouw webshop?

Wij bouwen webshops op het WordPress-platform. Dit Content Management Systeem (CMS) is het meest gebruikt wereldwijd en kent veel voordelen, waaronder: gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheidWe brengen je in 5 stappen naar een prachtige website die 100% past bij jouw webwinkel.

1. Intake

Tijdens onze kennismaking komen we graag van alles te weten over jouw plannen voor een webshop. We willen graag begrijpen wat de wensen en behoeften zijn van jouw klanten. Met die informatie kunnen we jouw producten op de juiste manier online presenteren.

Intakegesprek
Website laten maken

2. Ontwerp

Onze ervaren webdesigners gaan aan de slag met het ontwerpen van een unieke en aantrekkelijke webshop. Zo heb je al snel een goed beeld van hoe jouw webshop eruit komt te zien.

3. Ontwikkeling

Zodra het ontwerp is goedgekeurd, gaan onze webdevelopers aan de slag met de ontwikkeling van jouw webshop. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten perfect werken en – indien nodig – integreren met andere systemen, zoals voorraadbeheer of betalingsproviders.

Online marketing overleg
WordPress website laten maken

4. Optimaliseren

Voordat we jouw webshop lanceren, testen we uitgebreid op verschillende devices en browsers om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt. We optimaliseren de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en SEO-vriendelijkheid van de webshop.

5. Launch

Is alle feedback verwerkt? Dan doen we een laatste controle en plannen samen met jou een mooi moment om de webshop naar de definitieve locatie te verhuizen. Het is tijd om live te gaan en het nieuws wereldkundig te maken. Cheers!

Website launch

Plan je afspraak.

Nieuwsgierig wat we voor je kunnen doen? Plan een vrijblijvende intake – online of bij ons op kantoor – op een moment dat jou het beste uitkomt.

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

Wat zeggen anderen?

Lees de ervaringen van onze klanten

WordPress webshop
Wat je moet weten

Woocommerce

WooCommerce is een krachtige en populaire e-commerce plugin voor WordPress. Wij hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van webshops met WooCommerce. We kunnen je helpen bij het opzetten van een volledig functionele en schaalbare webshop, waarbij we gebruikmaken van de flexibiliteit en uitgebreide mogelijkheden van WooCommerce.

WooCommerce is dé standaard voor webshops binnen WordPress. Het is gebruiksvriendelijk, flexibel en biedt talloze uitbreidingsmogelijkheden.

Kosten webdesign & webdevelopment

De kosten voor het laten maken van een webshop kunnen variëren, afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van de webshop, gewenste functionaliteiten en maatwerkoplossingen. Bij PONCK hanteren we eerlijke en transparante prijzen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Een webdesigner inhuren

Het inhuren van een professionele webdesigner is essentieel om een webshop te laten maken die aansluit bij jouw bedrijf en visie.

Bij PONCK hebben we een ervaren team in huis dat gespecialiseerd is in het creëren van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke webshops.

We  combineren creativiteit met technische expertise om een uniek en op maat gemaakt webdesign te leveren dat jouw merk en producten perfect weergeeft.

WordPress website bij een webbureau

Een WordPress webshop heeft behoorlijk wat voordelen, waaronder de flexibiliteit en het gebruiksgemak van het WordPress-platform. We zijn gespecialiseerd in het bouwen van WordPress webshops. Als ervaren webbureau begrijpen we de ins en outs van het WordPress-CMS en kunnen we een geavanceerde en op maat gemaakte webshop voor je ontwikkelen die voldoet aan al jouw e-commerce behoeften.

Websites waar we trots op zijn

Nieuwsgierig naar voorbeelden van websites die wij hebben ontworpen en gerealiseerd? Check hieronder, bekijk ons volledige portfolio of lees onze cases.

WSP portfolio item

WSP Midden-Holland

BKBB portfolio item

Binnenkijken bij Bedrijven

Opkikker portfolio item

Stichting Opkikker

Base logistics group portfolio item

Baselogistics

Webshop: 💰aanvullende kosten

Bij het opzetten en onderhouden van een webshop komen verschillende extra kosten kijken. Goed om rekening mee te houden.

 

Betaalde plugins

Afhankelijk van de functionaliteiten die je nodig hebt voor jouw webshop, kunnen er kosten verbonden zijn aan de aanschaf van betaalde plugins of extensies. Deze kunnen bijvoorbeeld betrekking hebben op betalingsgateways, verzendmethoden, marketingtools en extra functionaliteiten.

Hosting

Om jouw webshop in de lucht te houden, heb je een hostingprovider nodig. De kosten van hosting variëren afhankelijk van de hostingprovider, het type hostingplan en de grootte van jouw webshop. Het is belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare hostingprovider die voldoende snelheid en veiligheid biedt voor jouw webshop.

Channable

Dit is een krachtige tool die je kunt gebruiken om jouw producten te synchroniseren en te optimaliseren voor verschillende verkoopkanalen, zoals marktplaatsen en vergelijkingssites. Het gebruik van Channable kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van het aantal producten en kanalen dat je wilt beheren.

Optimalisatiekosten

Om ervoor te zorgen dat jouw webshop goed presteert en aantrekkelijk is voor jouw doelgroep, kunnen er kosten verbonden zijn aan het optimaliseren van de webshop. Dit omvat bijvoorbeeld het verbeteren van de snelheid, het optimaliseren van de gebruikerservaring en het aanpassen van de SEO-elementen.

Adverteren

Om meer zichtbaarheid en verkeer naar jouw webshop te genereren, kun je ervoor kiezen om te adverteren. Om met je webwinkel op te vallen tussen de concurrenten is adverteren echt een must. De kosten van online adverteren kunnen variëren, afhankelijk van de advertentieplatforms die je gebruikt.

Productfeed

Als je jouw producten wilt integreren met externe platforms, zoals vergelijkingssites of marketplaces, kan het opzetten van een productfeed nodig zijn. Dit kan extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van de complexiteit en vereisten van de productfeed.

Koffie doen bij PONCK

Is jouw website toe aan een update?

Heb je al een website, maar twijfel je of die nog wel voldoet? Laat jouw website door ons testen op zaken als snelheid, vindbaarheid en veiligheid. Dat doen wij 100% GRATIS voor je. Vul het formulier in en ontvang binnen 2 werkdagen de uitslag!

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

sea scan laten doen

Veelgestelde vragen

Een WordPress webshop is een online winkel die is gebouwd met behulp van het WordPress-platform, vaak met behulp van plugins zoals WooCommerce om de e-commerce functionaliteit te faciliteren.

De kosten kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de webshop, het aantal producten, aangepaste functies en het ontwerp. Het is dus verstandig om een offerte bij ons  aan te vragen. Een goede en converterende webshop is altijd maatwerk.

Afhankelijk van wensen kan het twee weken tot enkele maanden duren om een WordPress webshop te ontwikkelen. Het is afhankelijk van hoeveel pagina’s, subpagina’s en categorieën er moeten worden gemaakt.

Jazeker! Wel is het van belang dat alles goed is geconfigureerd en regelmatig wordt bijgewerkt. Ook is het essentieel om SSL-certificaten te hebben voor veilige transacties.

Ja, met de juiste plugins zoals WooCommerce, kan er gemakkelijk een e-commerce functionaliteit worden toegevoegd aan een bestaande WordPress-site.

Met plugins zoals WooCommerce kunt u verschillende betalingsgateways integreren zoals PayPal, Mollie, PAY.nl, iDEAL en meer.

Je kunt tools zoals Google Analytics integreren om het verkeer en de conversies van uw webshop te volgen. We raden ook altijd aan om in Google Tag Manager e-commerce tracking in te stellen. Dit zorgt voor nauwkeurige metingen gekoppeld in Analytics en bijvoorbeeld Google Ads.

Als wij een webshop hebben ontwikkeld, dan stopt de service niet meteen. We zijn altijd bereikbaar voor ondersteuning en optimalisatie van de webshop. Zijn er nog extra functionaliteiten die moeten worden toegevoegd? Moet het design toch iets anders? Geen probleem, wij gaan graag voor je aan de slag.

Veelgestelde vragen

Onze klanten

Trots op de merken waarvoor we werken

Klanten van PONCK