Website vindbaar maken?

Website vindbaar maken

Leestijd: 2 minuten

|
Auteur:
|
|

In Nederland gebruikt maar liefst 94 procent van de bevolking internet. Steeds meer internetgebruikers (83%) zoeken online naar informatie over diensten en producten. Ook doen we steeds makkelijker en sneller grote aankopen via internet. Vorig jaar kwam de totale Nederlandse handel op internet – na opnieuw een stijging van 8,5 procent – uit op een duizelingwekkende 10,6 miljard euro.

Meer dan ooit is vindbaarheid op internet cruciaal geworden voor het voortbestaan van bedrijven. Bedrijven die hun online potentieel veronachtzamen, lopen veel omzet mis of zien hun voortbestaan simpelweg bedreigd door concurrenten die wél succesvol zijn op internet. Gelukkig kunt ook u uw website vindbaar maken, significant meer bezoek naar uw website realiseren en uw omzet laten stijgen.

Hoewel de meeste ondernemers zich bewust zijn van de noodzaak van SEO en het optimaliseren van hun website komt er in de praktijk vaak bar weinig van terecht. Men is meestal te druk en heeft er bovendien te weinig kaas van gegeten. En dus bungelt het beter vindbaar maken van de website dikwijls troosteloos onderaan to-do-lijstjes.

Google Adwords – leuk voor erbij

Om er vanaf te zijn, kiezen veel bedrijven voor betaalde posities in zoekmachines. Via Google Adwords plaatsen ze advertenties die – mits men genoeg betaalt – een toppositie krijgen in de zoekresultaten. Een strategie die prima kan werken. Echter met een groot nadeel. Zodra u stopt met betalen, zakt u in Google weer terug naar het niveau van de organische resultaten. En als u daar slecht scoort, bent u in een klap weer onzichtbaar voor uw doelgroep.

Het alternatief is dat u een SEO-bureau aan het werk zet. Een professionele partij die gestructureerd aan de slag gaat met uw website en die beter vindbaar maakt op internet. Voor veel kleine en middelgrote bedrijven en met name de zzp’er is de bijbehorende investering echter een bottleneck. Het goed uitvoeren van SEO is immers een tijdrovend en continu proces waar al gauw een stevig prijskaartje aan hangt. U betaalt al snel honderden euro’s per maand voor de basis SEO-werkzaamheden. Maar wat als u dat budget niet ter beschikking heeft, het simpelweg niet aan SEO wilt besteden óf u afvraagt of u die investering wel gaat terugverdienen?

Goedkoop SEO-abonnement

Bij PONCK zijn we erin geslaagd om onze SEO-dienstverlening zo te organiseren dat we voor een vast laag bedrag per maand toch goede resultaten kunnen boeken voor onze opdrachtgevers. Zelfs met ons goedkoopste SEO-abonnement zien klanten na een jaar doorgaans al een stijging van 80 procent in de bezoekersaantallen. Meer verkeer naar uw website betekent meer potentiële klanten en dus potentieel meer omzet. In veel gevallen verdient u uw investering met een paar extra klanten terug. Daarna gaat u echt geld verdienen met uw website.

  • hoger scoren in Google?
  • meer bezoek aan uw website?
  • én uw omzet laten stijgen?

Deel dit bericht!

Wie heeft dit bericht geschreven?

Wil je meer informatie, een antwoord op je vragen over online marketing of een offerte opvragen? Drop a line.